Haberler

Gümrük Kapılarında Oy Verme İşlemi Başladı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Havaalanı genel görüntüsü- Oy verme işlemi Gümrük kapılarında oy verme işlemi başladı- Elazığ Havalimanı'na gelen gurbetçiler, genel seçim için oy kullanıyor Elazığ Havalimanı'na gelen gurbetçiler, 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oy kullanmaya başladı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Havaalanı genel görüntüsü- Oy verme işlemi Gümrük kapılarında oy verme işlemi başladı- Elazığ Havalimanı'na gelen gurbetçiler, genel seçim için oy kullanıyor Elazığ Havalimanı'na gelen gurbetçiler, 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oy kullanmaya başladı. Yurtdışı seçmen kütüğüne kayıtlı seçmenlerin oy kullanabilmesi için Elazığ Havalimanı'na da sandık konuldu. Dış hatlardan aktarmalı olarak Elazığ'a gelen vatandaşlar, saat 08.00 itibarıyla oy vermeye başladı. Havalimanında 1 numaralı sandıkta eşi Güllü Ersalan'la oyunu kullanan Selahattin Eraslan, seçimin ve kullandıkları oyun memlekete, devlete hayırlı olmasını diledi. Gümrük kapılarında oy verme işlemi, 7 Haziran Pazar saat 17.00'de sona erecek. Havalimanlarında 24 saat esasına göre oy kullanılabilecek.

Kaynak: AA / Güncel

Elazığ Havalimanı Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title