Haberler

Güler'in Oğlunun Evindeki Aramadan İlk Görüntüler

Güncelleme:

Yolsuzluk operasyonunda gözaltına alınan Barış Güler'in evindeki aramaya ilişkin ilk fotoğraflar yayınlandı.

İçişleri Bakanı Muammer Güler'in oğlu Barış Güler, yolsuzluk operasyonu kapsamında dün gözaltına alınmıştı. Güler'in evindeki aramanın fotoğrafları ortaya çıktı.

KASALARDAKİ PARALARA EL KONULDU

Radikal Gazetesi'nden Fatih Yağmur'un haberine göre; İçişleri Bakanı Muammer Güler'in oğlu Barış Güler'in dünkü operasyonda evine yapılan baskında kasalardaki paralara el konduğu bildirildi. Kasalardan çok miktarda döviz ve Türk Parası çıktığı iddia ediliyor.

İşte Güler'in oğlunun evindeki aramadan ilk kareler;



 

 


 

 


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Barış Güler Güncel - Operasyon Güncel Haberler

500

Yorumlar (118)

ERDEMebcet34@gmail.com:

BU OLAYI HİÇ KİMSE AK PARTİYE MAL EDEMEZ BİR İKİ KİŞİNİN YAPTIĞI (ORTADA RESMİ BİRŞEY YOK) İLE BİZ ADAM SATMAYIZ VATANI YAKIP YIKMAYIZ ŞURADA YORUM YAPAN KARŞIT GÖRÜŞLÜ KARDEŞLERİME SESLENİYORUM MADEM BU KADAR DÜRÜST TEMİZSİNİZ SGK YI DOLANDIRAN KILIÇDAROĞLU VE ŞİŞLİ BELEDİYESİNİ SOYAN YOLSUZLUK VE FESAT KARIŞTIRMAKTAN PARTİDEN ATTIĞINIZ SARIGÜLÜN HALA PARTİNİZDE NE İŞİ VAR MHP YE OY VEREN KARDEŞLERİM MADEM BU KADAR DÜRÜST VE VATAN SEVER NAMUSLU İNSANLARSINIZ BEBEK KATİLİ TERÖRBAŞINI İDAMDAN KURTARIP SARAYLARDA YAŞATAN KİM... KENDİNİ BİLMEZ BU İNSANLARA NEDEN HALA OY VERİRSİNİZ.

24
69
yanıtYanıtla
salamonbatur@hotmail.com:

doğru söylüyorsun ortada resmi birşey yok akp partiyede mal edilemez sadece kasalar milyar dolarlar para sayma makinaları,,,göz altındaki bakanlar ve oğulları emmniye müdürleri havada uçuşuyor haberin olsun,,,akp partiye mal etmicezde kime mal edicez kızılaya'mı mal edelim..

yanıt0
yanıt0
hakkıasd56@hotmail.com:

kime mal etecez erdem kardeş

yanıt0
yanıt0
Erkanerkanbolat@hotmail.com.tr:

Erdem birader resmi olmayan olay nedir anlat bakalim. Bu gelisen olaylar 16 aralikta olup 17sinde mi cikti ortaliga. Simdi sen bu durumu Ak(!) partililerin bilmediklerini mi izah etmeye calisiyorsun? Adaletten yana ol Saksakci degil, ona buna saldirmayi degil de yapilan yanlislari elestirmeye bak. Herhangi bir partiye uye degilim ancak olaylari takim tutar gibi degil de, bir hakem gibi yorumlayin lutfen.

yanıt0
yanıt0
halilaskizilirmak@hotmail.com:

polis nezamandir fotograf cekip yayinliyormus bu iste bir dalavere var

25
55
yanıtYanıtla
Gamzecaitilin87@hotmail.com:

artık herkez herseyı kamuoyuyla paylasmak ıstıyor resmını cekıpde saklamak ıstemıyor kullanılmak ıstemıyor herkez kendınden korkuyor adamlar dallas gıbı kurmuslar kafalarında bırseyler

yanıt0
yanıt0
KOKOelentra1974@hotmail.com:

allah belanızı versin SAYIN BAŞBAKAN A BU YAPILIRMI REZİLLER BU MİLLET BAŞBAKANI ASLA YALNIZ BIRAKMAZ BUNU BİLİN

13
64
yanıtYanıtla
hakan niğdekuzey_kurtlari@hotmail.com:

ula koko yinemi sen.olm sen bi doktora görün

yanıt0
yanıt0
gördük iştevanli233@gmail.com:

AKP'nin hırsız olduğunu biliyorduk...ama kabak gibi ortaya dökülünce ne kadar pişkin olduklarınıda gördük

54
14
yanıtYanıtla
El insaaaaaafkahrolsunfakirlik@gmail.com.tr:

El insaaaaaaf Bu çocuklara yazık. Bu yavrucuklar bu kadar parayı nasıl saysın. Hemen bu vatan sevdalısı yiğitlere 2 maliye memuru 2 de matematik öğretmeni görevlendirilsin. :))

63
1
yanıtYanıtla
Tüm 118 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title