Haberler

Gül'ü Kızdıran Yorum: Erdoğan Kavgaya Girer, Gül Kaçar

Güncelleme:

Ahmet Sever, Cengiz Çandar'ın Erdoğan ile Abdullah Gül arasındaki fark nedir sorusuna verdiği cevabın Gül'ü kızdırdığını anlattı. Gül, Çandar'a mesaj bile yollamış.

12 yıl Abdullah Gül'ün danışmanlığını yapan Ahmet Sever'in Abdullah Gül ile ilgili kitabının yankıları bitmek bilmiyor. "Abdullah Gül İle 12 Yıl" adlı kitabı yazan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün danışmanı Ahmet Sever, CNN Türk'te Her Şey programında Mirgün Cabas'a konuştu. Ahmet Sever, Cengiz Çandar'ın Erdoğan ile Abdullah Gül arasındaki fark nedir sorusuna verdiği cevabın Gül'ü kızdırdığını anlattı.

"ERDOĞAN KAVGAYA KARIŞIR, GÜL KAÇAR"

ABD'li bir gazetecinin Abdullah Gül ile Recep Tayyip Erdoğan arasındaki fark nedir sorusuna Cengiz Çandar'ın verdiği "Bir sokakta kavga varsa Erdoğan gider, o kavgaya karışır. Eğer söz konusu olan Abdullah Bey ise o kavgayı görünce o sokağa girmez, başka sokaktan gider" cevabını duyan Abdullah Gül danışmanını çağırararak Cengiz Çandar'a mesaj yollamış.

"CENGİZ'E SÖYLE..."

Abdullah Gül sinirlenerek "Cengiz'e söyle ben o kavgayı görürsem o sokağa girerim ayırmaya çalışırım kavgayı" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Recep Tayyip Erdoğan Cengiz Çandar Abdullah Gül Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500

Yorumlar (92)

PARDUSmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

TAM 13 GÜNDÜR ERDOĞAN NE AÇILIŞ YAPIYOR NE DE HALKIYLA BULUŞUYOR.ACABA BİR ŞEY Mİ OLDU??HİÇ Mİ ÖZLEMEDİ HALKINI?AKP LİLERİ NEZAMAN KUCAKLAYACAK MEYDANLARDA?HERKES 200 TL Yİ,Pardon ERDOĞANI ÇOK ÖZLEDİ...

23
11
yanıtYanıtla
demokrat:

Taner Yıldız 2013: Eğitim seviyesi arttıkça akp oyları azalıyor

15
14
yanıtYanıtla
DİYARBAKIRLI:

Abdullahgüle laf yok adam olun

14
15
yanıtYanıtla
PARDusmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu AKP takımının iki başarısı var;birisi Allah-Kitap la insanları kandırmak.İkincisi inşaat rantınını icraat gibi göstermek..

17
11
yanıtYanıtla
FURKAN:

ben Abdullah Beyin erdoğan dan daha iyi yönetici olduğunu düşünüyorum

12
15
yanıtYanıtla
güneş yüzünden şapka takmış yorumcumobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Erdoğanı mumla arar olduk

12
15
yanıtYanıtla
demokrat:

Bu dahada komik araştırma sonucu (Konda 2014 yerel seçim analizi): AKP seçmeni: yüzde 67 lise altı mezunu, yüzde 23 lise mezunu, yüzde 10 üniversite mezunu. Demek yüzde 10 menfaatcı yüzde 90 salağı kandırıp sömürüyor. En şaşırtıcı olan, ülkenin anca 1200 TLye kadar maaş alanlar yüzde 45i 2014 yerel seçiminde bunları tercih etmiş, bu salAK koyunlar hakikaten ceplerine bile sahip çikamıyorlar, milli gelirin nerelere aktığını soruşturmuyorlar.

8
17
yanıtYanıtla
ANADOLU GENÇLİĞİ:

SAYIN ABULLAH GÜL BEY EFENDİ BİR KİŞİDİR SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN''DA ADAM Gİ, Bİ ADAMDIR FARK BUDUR

13
11
yanıtYanıtla
Tc. rtemobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Türkiye cook iyi bir duruma gelmişti artık düşüşe doğru gider yiyiciler bekliyor akrabalar leş kargalarina fırsat verenler cekeceksiniz ama yazık nasıl bir beyin tasiyorsunuz veya boş boş kafalar. Nankörlük bu.

6
15
yanıtYanıtla
demokrat:

Bu dahada komik araştırma sonucu (Konda 2014 yerel seçim analizi): AKP seçmeni: yüzde 67 lise altı mezunu, yüzde 23 lise mezunu, yüzde 10 üniversite mezunu. Demek yüzde 10 menfaatcı yüzde 90 salağı kandırıp sömürüyor. En şaşırtıcı olan, ülkenin yüzde 45i anca 1200 TLye kadar maaş alanlar 2014 yerel seçiminde bunları tercih etmiş, bu salAK koyunlar hakikaten ceplerine bile sahip çikamıyorlar, milli gelirin nerelere aktığını soruşturmuyorlar.

6
15
yanıtYanıtla
Tüm 92 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title