Haberler

Grup Gündoğarken, Levent Kırca İçin 'Olacak O Kadar' Dedi

Çanakkale Belediyesi'nin yaz konserleri kapsamında sahne alan Grup Gündoğarken, sevenleriyle buluşup, sevilen şarkılarını seslendirdi.

Çanakkale Belediyesi'nin yaz konserleri kapsamında sahne alan Grup Gündoğarken, sevenleriyle buluşup, sevilen şarkılarını seslendirdi. Geçen yıl yaşamını yitiren usta tiyatro ve sinema oyuncusu Levent Kırca'yı da, Türkiye'de yapılan en iyi jenerik müziklerinden birisi olan 'Olacak O Kadar' ile andı.

Grup Gündoğarken, halka açık yaz konserleri kapsamında, 'Aşıklar Tepesi' olarak da anılan Özgürlük Parkı'nda sahne aldı. Hayranları, sandalyelerin sayısı yetersiz gelince parkın çimleri üzerine oturarak konseri dinledi. Grup Gündoğarken üyeleri, en sevilen aşk şarkılarını seslendirdi. Hayranları da bu şarkılara eşlik ederken duygusal anlar yaşadı. Solistler Burhan Şeşen ve Gökhan Şeşen şarkı aralarında sürekli espriler yaparak, hayranlarını güldürdü.

Konserin açık havada olması ve sahnede de yoğun ışık bulunması nedeniyle sineklerin hücum ettiği grup üyeleri, zaman zaman zor anlar yaşadı. Solist Burhan Şeşen, hayranlarına seslenerek, "Bu sinekler buranın kadrolu sineği falan mı" diye sordu. Bir müzisyenin, "Gökhan da yok galiba" diye laf atması üzerine, Burhan Şeşen'in, "Sinek ilacı sıkıpta mı geldin" diye takıldığı Gökhan Şeşen, "İçtim içtim, sinek ilacını içtim" diye yanıt verince, konseri izleyenler kahkahaya boğuldu.

Grup Gündoğarken üyeleri, konserde bir de sürpriz yaparak, 'Olacak O Kadar' isimli televizyon programının jenerik müziği olan şarkıyı seslendirerek, geçtiğimiz yıl 12 Ekim'de yaşamını yitiren usta tiyatro ve sinema oyuncusu Levent Kırca'yı andı. Şarkıya müziksever de eşlik etti. Şarkı sonunda Levent Kırca için uzun süre alkış tutan müzikseverler, usta oyuncuya olan sevgilerini göstermiş oldu.

Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan Grup Gündoğarken üyeleri, seslendirdiği sevilen şarkılarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Grup Gündoğarken Burhan Şeşen Levent Kırca Çanakkale Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 6 Mayıs Pazartesi 2024? Survivor kim kazandı? 6 Mayıs Pazartesi Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Gama Beyin Dalgaları: Ne İşe Yarar ve Nasıl Artırılır? Kabine toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine toplantısı kararları ne zaman açıklanacak, devam ediyor mu? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title