Haberler

Grup Gündoğarken, Levent Kırca İçin 'Olacak O Kadar' Dedi

Çanakkale Belediyesi'nin yaz konserleri kapsamında konser veren Grup Gündoğarken, hayranlarına sevilen şarkılarını söyledi.

Çanakkale Belediyesi'nin yaz konserleri kapsamında konser veren Grup Gündoğarken, hayranlarına sevilen şarkılarını söyledi.  Grup üyeleri, geçen yıl yaşamını yitiren usta tiyatro ve sinema oyuncusu Levent Kırca'yı da, Türkiye'de yapılan en iyi jenerik müziklerinden birisi olan 'Olacak O Kadar' ile andı.

Grup Gündoğarken, halka açık yaz konserleri kapsamında, 'Aşıklar Tepesi' olarak da anılan Özgürlük Parkı'nda sahneye çıktı. Hayranları, sandalyelerin sayısı yetersiz gelince parkın çimleri üzerine oturarak konseri dinledi. Grup Gündoğarken üyeleri, en sevilen aşk şarkılarını söyledi. Hayranları da bu şarkılara eşlik ederken duygusal anlar yaşadı. Solistler Burhan Şeşen ve Gökhan Şeşen şarkı aralarında sürekli espriler yaparak, hayranlarını güldürdü.

Konserin açık havada olması ve sahnede de yoğun ışık bulunması nedeniyle sineklerin hücum ettiği grup üyeleri, zaman zaman zor anlar yaşadı. Solist Burhan Şeşen, hayranlarına seslenerek, "Bu sinekler buranın kadrolu sineği falan mı?" diye sordu. Bir müzisyenin, "Gökhan da yok galiba" diye laf atması üzerine, Burhan Şeşen'in, "Sinek ilacı sıkıpta mı geldin" diye takıldığı Gökhan Şeşen, "İçtim içtim, sinek ilacını içtim" diye yanıt verince, konseri izleyenler uzun süre kahkaha attı.

Grup Gündoğarken üyeleri, konserde bir de sürpriz yaparak, 'Olacak O Kadar' isimli televizyon programının jenerik müziği olan şarkıyı seslendirerek, geçen 12 Ekim'de yaşamını yitiren usta tiyatro ve sinema oyuncusu Levent Kırca'yı andı. Şarkıya müziksever de eşlik etti. Şarkı sonunda Levent Kırca için uzun süre alkış tutan müzikseverler, usta oyuncuya olan sevgilerini göstermiş oldu.

Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan Grup Gündoğarken üyeleri, seslendirdiği sevilen şarkılarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece geçirtti.

- Çanakkale

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Grup Gündoğarken Levent Kırca Burhan Şeşen Çanakkale Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur? YSK kesin seçim sonuçlarına nereden bakılır? İşte YSK kesin sonuçlar CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 6 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Sivas'ta seçimler tekrarlanacak mı? 31 Mart yerel seçimlerine zaman tekrarlanacak, neden? Her gün ceviz yersen ne olur? Cevizin faydaları nelerdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title