Haberler

Göztepe Teknik Dtirektörü: "Kırık Dökük Takımdık. İyiye Gidiyoruz"

Ptt 1'inci Ligi'nde 9 haftadır galip gelemeyen Göztepe'nin teknik direktörü Önder Özen, göreve geldiğinde kırık dökük bir takım bulduğunu, ancak her geçen gün iyiye gittiklerini söyledi.

Ptt 1'inci Ligi'nde 9 haftadır galip gelemeyen Göztepe'nin teknik direktörü Önder Özen, göreve geldiğinde kırık dökük bir takım bulduğunu, ancak her geçen gün iyiye gittiklerini söyledi.

"OLUMLU SİNYALLER VERDİK"

Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında son gelişmeler hakkında bilgi veren Önder Özen, şöyle konuştu:

"Geldiğimde pek çok oyuncu duygularını kaybetmişti. Kısa süre içinde Denizlispor'la oynadık. Herkesin bu karşılaşmada olumlu tavırlar sergilediğini gördüm. Deplasmanda oynadığımız Balıkesirspor maçında daha umutlu sinyaller verdik. Belki kazanamadık ama iyileşme aşamasına girdiğimiz gördüm. Moral olarak kendimize gelmeye başladık. Bundan sonraki süreçte takımımın ayağa kalkacağına inancım tam."

"FUTBOLCU PORTFÖYÜM GENİŞ"

Göztepe ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladığını hatırlatan Önder Özen, bu sezonu gözden çıkarmadan gelecek planları yaptıklarını ifade etti. Özen, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Önce bulunduğumuz durumdan kurtulacağız. Ben şu anda Süper Lig'e çıkarsak ne yapabileceğimizi düşünüyorum. Kulübün müthiş bir scout ekibi ve bu ekibin elinde çok geniş bir futbolcu veri tabanı bulunuyor. Benim de çalıştığım kulüpler ve tanıyıp bildiğim oyuncular var. Portföyüm oldukça geniş. Futbolcu anlamında en iyi yatırımları yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın."

Önder Özen, teknik adam olarak futbolu öğrenmeye devam ettiğini ve öğrendiklerini takıma aktarıdığını sözlerine ekledi.

"GENÇLERE ZAMAN VAR"

Meslek hayatında gelecek vaad eden futbolculara büyük önem verdiğini belirten Önder Özen, kadrodaki gençleri, hem övdü hem de eleştirdi. U16 takımının 16 yaşındaki kalecisi Eren Bilen'in dünya yıldızı olacağını iddia eden Önder Özen, "Eren'i yakında tüm dünya tanıyacak. Çok kısa sürede A milli takımın kalesine geçecek potansiyeli var. Onu izlerken, nazar değecek, diye korkuyorum" diye konuştu.

A takım kadrosundaki Salim, Hakan Barış, İsmail Köse ve Fatih'i de değerlendiren Önder Özen, "Salim bizim için değerli bir isim. Ancak daha çok çalışması gerekiyor. İdmanların bitiminde tesisleri terk etmeyecek. Kalacak ve bireysel olarak çalışacak. Korner atacak, şut çekecek, frikik kullanacak. İsmail Köse'nin şimdilik oynaması zor. Kanatlarda alternatif çok fazla" yorumunu yaptı.

Mevcut ortamda gençleri sahaya sürmeyi düşünmediğini de açıklayan Önder Özen, "Ligin bu döneminde onlara sorumluluk vermek kolay değil. Gücü olgunlaşmamış gençleri yıpratırız. Zamanla formayı giyecekler" dedi.

GİRAY'A KAPILAR KAPALI

Önder Özen, Balıkesirspor maçında 18 kişilik kadroya almadığı, ardından da süresiz kadro dışı bıraktığı kaptan Giray Kaçar'a kapıları kapattı. "Ben hayatım boyunca çalıştığım kulüplere sadakatle bağlandım. Takımdaki futbolculardan da bunu beklerim" diyen Özen, "Giray performansını daha fazla artıramayacağını söyledi. (Benden bu kadar) dedi. Bunu kabul etmem mümkün olamazdı" diye konuştu.

Balıkesirspor maçına götürmediği Leroy George ve Kerem Şeras'ta sorun olmadığını ifade eden Özen, "İki futbolcum da dönecek" ifadelerini kullandı. Tecrübeli teknik adam, devre arasında büyük beklentilerle Antalyaspor'dan kiralanan golcü Lamine Diarra'nın daha fazla sorumluluk alması gerektiğini de sözlerine ekledi.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balıkesirspor Önder Özen Urla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title