Haberler

Görmez ve Şeyh İkrime Sabri'nin Ziyaretleri

- Eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ve Eski Mescid-i Aksa Hatibi Şeyh İkrime Sabri'nin esnaf ziyaretinden detaylar Tarihi Ulu Camide kılınan cuma namazından detaylar Görmez ve Şeyh İkrime Sabri'nin cuma namazı sonra vatandaşlarla buluşması MARDİN - Uluslararası Kudüs ve Mescid-i...

- Eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ve Eski Mescid-i Aksa Hatibi Şeyh İkrime Sabri'nin esnaf ziyaretinden detaylar

Tarihi Ulu Camide kılınan cuma namazından detaylar

Görmez ve Şeyh İkrime Sabri'nin cuma namazı sonra vatandaşlarla buluşması MARDİN - Uluslararası Kudüs ve Mescid-i Aksa Sempozyumu için Mardin'de gelen Eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, esnaf ziyaret ettikten sonra tarihi Ulu Camii'de cuma namazı kıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Diyanet İşleri Başkanlığı Mehmet Görmez Mardin Kudüs Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İNCİ TANELERİ OYUNCULARI KİM? İnci Taneleri Nehir kimdir, gerçek adı ne? #127916 20 Mayıs okullar tatil mi? 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nın ertesi günü okullar tatil mi olacak? BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? 10 Mayıs okul açık mı? MEB'den açıklama geldi! Osman Tarık Özçelik kimdir? Halk Tv konuğu Osman Tarık Özçelik kaç yaşında, nereli? Osman Tarık Özçelik biyografisi! Okul müdürünü öldüren öğrenci tutuklandı mı? Okul müdürünü öldüren öğrenci tutuklandı mı kim, yakalandı mı? Öldürülen öğretmen hangi okulda? Öldürülen öğretmen nerede, hangi şehirde? AİLE DESTEK ÖDEMESİ E-DEVLET SORGULA MAYIS 2024! Aile destek ödemesi Mayıs ayı ne zaman yatacak? Aile destek ödemesi tarihleri! Cem Yılmaz sahneyi neden terk etti? Cem Yılmaz gösterisinde neden sinirlendi, ne oldu? GELİNİM MUTFAKTA 10 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Zeynep hakkında konuşan kişi kim? 10 Mayıs hangi burç? 10 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 10 Mayıs tarihi hangi burç olur? Hailey Bieber hamile mi? Justin ve Hailey Bieber'ın bebekleri mi olacak? CUMA NAMAZI NASIL KILINIR, KAÇ REKAT? Cuma namazı farz mı, sünnet mi? Cuma namazı kılınışı! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 10 Mayıs Cuma Survivor yeni bölüm! 10 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? 10 Mayıs Cuma günü ders işlenecek mi, grev var mı? Bugün (Cuma) ders var mı, okullar tatil mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title