Haberler

Gölbaşı, Araştırmacıları Misafir Etti

Güncelleme:

Proje ekibi, "Göktürk" adlı tekne ile Mogan'da inceleme gezisine çıktı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nın Mogan'da gezi amaçlı olarak Gölbaşılılara kazandırdığı "Göktürk" adlı teknenin son konukları "Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesi" çalıştayının araştırmacıları oldu. Proje ekibi, "Göktürk" adlı tekne ile Mogan'da inceleme gezisine çıktı.

Ankara Üniversitesi Su Yönetimi Enstitüsü'nün yürütmekte olduğu "Türkiye'de Tarımsal Su Yönetimi" üzerine pilot bir proje olan "Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesi" kapsamında 18 çalıştay üyesi, Gölbaşı Belediyesi'nin gezi amaçlı kullandığı "Göktürk" adlı tekne ile Mogan Gölü'nde inceleme gezisi yaptı. Çalıştay üyeleri, Mogan'da gezi amaçlı olarak hizmet eren "Göktürk" teknesinin önemli bir hizmet olduğunu belirterek, Başkan Yakup Odabaşı'na teşekkür ettiler.

ÇALIŞTAYA GÖLBAŞI BELEDİYESİ EVSAHİPLİĞİ YAPTI

Imperial Koleji, London Üniversitesi, Newcastle Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi ve Gölbaşı İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nün de içinde bulunduğu, yürütmesini ise Ankara Üniversitesi Su Yönetimi Enstitüsü'nün yaptığı proje kapsamında düzenlenen çalıştaya, Gölbaşı Belediyesi ev sahipliği yaptı.

İki gün süren çalıştayın ilk günkü gündemi tarımsal su yönetimi konusu ve Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesi'nin sorunları oldu.

Çalıştayın ikinci gününde ise proje ekibi, Göktürk ile bir inceleme gezisi yaptı. Göldeki bitki ve balık gibi canlı türlerinin incelendiği gezi yaklaşık bir saat sürerken, Ankara Üniversitesi Su Yönetimi Enstitüsü Müdür Yardımcısı Yardımcı Doç. Dr. Gökşen Çapar, Gölbaşı Belediyesi'ne ve Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'na katkılarından ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ankara Üniversitesi Gölbaşı Belediyesi Yakup Odabaşı Göktürk Güncel Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (3 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı?
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title