Haberler

İstanbul'un göbeğinde uzun namlulu silahla gezen çift infial yarattı, gerçek çok başka çıktı

Güncelleme:

Eyüpsultan Göktürk Göleti'nin olduğu bölgede elinde uzun namlulu silahla dolaşan bir kişi, çevredekiler tarafından cep telefonuyla kaydedildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, yapılan incelemede silahın oyuncak olduğunu tespit etti.

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde Göktürk Göleti'nin olduğu bölgede elinde uzun namlulu silahla dolaşan bir kişi, çevredekiler tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Polis tarafından yapılan incelemede silahın oyuncak olduğunu tespit edildi.

KAYDA ALIP SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTILAR

Eyüpsultan Göktürk Göleti'nin olduğu bölgede elinde uzun namlulu silahla yürüyen bir kişi çevredekiler tarafından cep telefon kamerasıyla kayıt altına alındı. O görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

OYUNCUK SİLAHMIŞ

Görüntülerin ardından konuyla ilgili inceleme başlatan İstanbul Emniyet Müdürlüğü, şüphelinin olay günü elinde silahla gezerken bölgede görev yapan polis memurları tarafından fark edildiğini, ekiplerin şüpheliyi durdurarak elindeki silahı aldığı ve yaptıkları incelemede silahın oyuncak olduğunu tespit ettiğini belirledi.

Göktürk'te Oyuncak Silahla Gezen Kişiye İnceleme

ARACINDAKİ ARAMADA DA OLUMSUZLUĞA RASTLANILMADI

Çocuklarına ait olduğu öğrenilen oyuncak silahı taşıyan şüphelinin aracını da arayan ekipler, herhangi bir olumsuzluğa rastlamayınca şüpheliyle ilgili herhangi bir işlem yapmadı.

KAYMAKAMLIK'TAN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili Eyüpsultan Kaymakamlığı'ndan da açıklama yapıldı. Açıklamada "Göktürk Göleti'nde silahla göründüğü ifade edilen şahsa yönelik, 07.08.2023 tarihinde Emniyet mensuplarınca, görüntünün alındığı yerde yapılan kontrol neticesinde; silahın oyuncak olduğu ve başkaca da bir olumsuzluk olmadığı tespit edilmiştir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur" denildi.

"MANİPÜLASYON"

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi ise "'Göktürk Göleti bölgesinde, ellerinde uzun ve kısa namlulu silahlarla yürüyen bir çift görüntülendi' iddiası manipülasyondur. Emniyet mensuplarınca, çifte yönelik yapılan kontrol neticesinde; silahın oyuncak olduğu ve olumsuz bir durumun olmadığı tespit edilmiştir" denildi.

Göktürk'te Oyuncak Silahla Gezen Kişiye İnceleme

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Emniyet Müdürlüğü Eyüpsultan İstanbul Göktürk Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu?
500

Yorumlar (41)

ilhan Ocal:

Kesin türk bı aile çıkar. Bu kıyafet İslam'a has bı kiyafettir arablara özel değil. Zaten sırf sakallı çarşaflı diye şikayette bulunulmustur. Ama sunuda unutmayin Türklerde tarih boyu öğretilen bir şey vardır. At avrat silah olmazsa olmaz bizde

230
491
yanıtYanıtla
Ahmet tek:

Bu kıyafet İslam'a has bı kiyafettir ,, yanliş.. islama ait olsaydı osmanli zamanında yasaklanmazdı ( tabi yasaklanmanın sebebleri var) peçe kesinlikle hayır. yahudilerinde bunlara benzer çarşafları var..islamda vucut hatları belli olmayacak giyinin der..

yanıt0
yanıt0
Vatandaş:

Bu kıyafetin islam ile alakası yok. Olsa olsa aArapların kadına karşı olan ezici fikirlerinin göstergesidir. Arap kültüründe kadının yeri yoktur.

yanıt0
yanıt0
arzuşeyda:

ya ne diyorsun allah aşkına. biraz beynini kullan

yanıt37
yanıt5
ilhan Ocal:

Beynini kullananları goruyuruz. İşin aslını bilmeden yorum yapanlar belli

yanıt0
yanıt0
ilhan Ocal:

İhramlı kadın, yüzünü peçe ile örtmez ve ellerine eldiven giymez." (Buhârî ve Müslim). Demek ki ihramin dışında kadının yüzünü örtmesi gerekiyor İslam'da kadın değerli bir varlıktır değerli olan şeyde gizli tutulur saklanır korunur. Kimden mi kadını degersizlestirmeye çalışan onun vücudunu sergilemesi için şeytani tuzaklar kuran erkeklerden Tabi açılmak isteyen özgürdür istediği gibi kendini sergileyebilir biz müslümanlara düşen gözlerimizi harama bakmaktan koruyacaz çok zorda olsada

yanıt0
yanıt0
Cevahir:

Oyuncak olsa da amaç çevreye gözdağı vermek.Suriyeli bozuntusu olduğu da cabası.

456
239
yanıtYanıtla
aristoteles:

Koca adam oyuncak silahla gezecek öylemi onların geldiği ülkede silah servest oldugu icin buradada servest gezerken yakalamışlardır neyse inandım taam taam

338
134
yanıtYanıtla
SMMM:

sen hangi ülkeden geldin, Türkçe tam oturmamış daha

yanıt0
yanıt0
Sultan oğan:

Onların ülkesi TÜRKİYE o kıyafetler de müslüman ın kıyafeti..alıştınız açık saçık görmeye böyle insanları tesettürlü görünce hemen suriyeli diye tutturuyosunuz anlayın artık müslüman kadının kıyafeti bu aslında..

yanıt18
yanıt42
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title