Haberler

Gökten çamur yağdı oto yıkamacılarda kuyruk var

Güncelleme:

Gökten çamur yağdı oto yıkamacılarda kuyruk var Meteoroloji Genel Müdürlüğünün Afrika Kaynaklı 'Toz taşınımı' uyarısının ardından Tekirdağ'da 2 gündür gökyüzünde toz sonucu oluşan çamur yağışı etkili oluyor.

Gökten çamur yağdı oto yıkamacılarda kuyruk var

TEKİRDAĞ - Meteoroloji Genel Müdürlüğünün Afrika Kaynaklı 'Toz taşınımı' uyarısının ardından Tekirdağ'da 2 gündür gökyüzünde toz sonucu oluşan çamur yağışı etkili oluyor. Araçları çamurla kaplanan vatandaşlar oto yıkamacılara akın etti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün Marmara Bölgesi başta olmak üzere Ege, Batı Karadeniz'de Afrika Kaynaklı 'Toz taşınımı' uyarısının ardından Tekirdağ'da 2 gündür gökyüzünde toz sonucu oluşan çamur yağışı etkili oluyor. Gökyüzünden çamur yağışı nedeniyle araçların üzeri adeta çamurla kaplandı. Kentte hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının da sona ermesiyle aracı çamurla kaplanan vatandaşlar oto yıkamacılara akın etti.

Oto yıkamacılarda yoğunluk var

Aracı kirlenenlerin akın etmesi nedeniyle yıkamacılarda araç kuyrukları oluştu. Sıra bekleyen bazı sürücüler, toz uyarısı olduğunu ama bu kadar çok beklemediklerini dile getirdi. Kimi sürücülerde gün içerisinde yağış olduğunu ama buna rağmen de çamurla kapanan aracını yıkamaya getirdiğini aktardı.

Çamurla kaplanan arabasını yıkamaya gelen Hanifi Gökçe, "Burada arabamı yıkamaya geldim. Meteoroloji uyarmıştı çamur yağacak diye. Bende sabah kalktığımda arabam çamur içerisindeydi. Bugün yağmur uyarısı vardı. Ona rağmen yine de arabayı yıkamaya geldim. Arkadaşlara tavsiyem araçlarına dikkat etsinler" şeklinde açıklamada bulundu.

Serkan Bulut isimli sürücü ise, "Arabalar çamur oldu. O yüzden yıkmaya geldik. Sıra bekliyoruz. Tüm vatandaşlarımızda bizim gibi aynı durumda. Sıramızı bekliyoruz" dedi.

Sıra bekleyen Abdi Özdeniz ise "Otopark olmadığı için araçlarımız dışarıda duruyor. Bu durumlarda mecburen katlanacağız. Beklemiyordum. Yağmur aracımızı temizler diye bekledik ama olmadı. Daha çok çamur yağdı. Bize de yıkamak düştü" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Batı Karadeniz Tekirdağ Afrika Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title