Haberler

GKV'liler Çifte Birincilikle Müziğin Kralı Seçildi

Güncelleme:

GKV Özel Okulları başarının tadını çıkarıyor.

Gaziantep Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ve 450 yarışmacının katıldığı Valilik Kupası Türk Müziği Yarışmalarında iki ayrı dalda birincilik elde eden GKV Özel Okulları öğrencileri yeni bir başarıya imza attı. İlköğretim Okulları toplu çalgı dalında il birinciliğini elde eden GKV'liler solo ses dalında da birincilik koltuğunu kimseye bırakmadılar.

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Valilik Kupası Türk Müziği Yarışmalarında iki ayrı dalda birincilik kazanan GKV Özel Okulları başarının tadını çıkarıyor. İlköğretim Okulları arası toplu çalgı dalında il birinciliğini elde eden GKV Özel Okulları bununla da yetinmeyerek Ortaöğretim Kurumları Solo Ses dalında'da birincilik bayrağını göğüsledi. Düzenlenen valilik kupasında İlköğretim toplu çalgı dalında yarışan GKV Özel İlköğretim Okulu Keman'da Niğda Dağdeviren, klasik gitarda Efe Akay, perküsyonda Adnan Buğra İnanıcı,klevyede Hasan Can Ağrıtmış ve ritim gurubunda Ali Güvenç Güngör den oluşan okul orkestrasıyla yarıştı.

Yarışmayı birincilikle bitiren guruba ödülünü Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin verirken ortaöğretim okulları arası solo ses yarışmasında da GKV Özel Fen Lisesi 10. Sınıf öğrencisi Ece Işık rakiplerini geride bırakarak yeni başarıya imza attı. İl birincisi olan Ece Işık birincilik kupasını Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı'dan aldı. Çok sayıda okulun katıldığı yarışmada, Ece Işık, jüri değerlendirmesinde, 50 üzerinden 47 puan alarak rakiplerini geride bırakması dikkat çekti. Düzenlenen ödül törenine Gaziantep Valisi Erdal Ata ve İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin' ve çeşitli şube müdürleri katıldı. Törenle birincilik kupalarını alarak okullarına götüren GKV'liler arkadaşlarıyla başarılarının mutluluğunu yaşarken akademik başarılar yanında sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif başarılar yanında müzik alanında da GKV Özel Okullarının önemli bir söz sahibi olması dikkat çekti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Gaziantep Valiliği Ekrem Serin Güncel Haberler

title