Haberler

Gizli görüşme ifşa oldu, CHP MYK olağanüstü toplandı! İmamoğlu'nun yanında yer alan 2 isim katılmadı

Güncelleme:

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP'nin önemli isimlerinin gizli toplantılarına dair görüntülerin ortaya çıkmasının ardından CHP MYK toplandı. Toplantıda gizli görüşmede bulunan CHP Grup Başkanı Özgür Özel ve CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın yer almadı. Ayrıca Kılıçdaroğlu'nun videoda yer alan isimlerin istifasını isteyebileceği konuşuluyor.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun CHP'nin önemli isimleriyle yaptığı online toplantıya ait olduğu öne sürülen bir kayıt, "İmamoğlu'nun A Takımı ile gizli darbe toplantısı!" notuyla paylaşıldı. Olay büyük yankı uyandırırken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin MYK'sını topladı. Toplantıda, gizli görüşmede bulunan CHP Grup Başkanı Özgür Özel ve CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın bulunmadı. Öte yandan kulislerde Kılıçdaroğlu'nun, gizli görüşmede bulunan isimlerin istifasını isteyebileceği konuşuluyor.

ALTERNATİF OLAĞANÜSTÜ KURULTAY İHTİMALİ ARIYORLAR

Gündem yaratan videoda söz alarak konuşan CHP'nin önde gelen isimleri, görevden alınan il ve ilçe yöneticilerinin yapacakları itirazın görüşüleceği Parti Meclisi'ni toplantıya çağırmak için imza toplama ve olağanüstü kongre toplanması konularını değerlendiriyor.

Açılış konuşmasını yapan İmamoğlu ise "Birkaç hususta ilk planlamamızı yapmıştık aslında. Hem bu Parti Meclisi süreciyle ilgili bir zemin oluşturmaya dönük bir kararlılık göstermiştik. Bunun da özellikle örgütün görevden almalar sürecine dair bir hazırlık olacaktı. Bu konuda en son Gökhan Bey bir süreç başlattı. İkincisi yine bu özellik ile alternatif bir olağanüstü kurultay süreci olabilir mi olgunlaşabilir mi buna dair bir zemin var mı? Sonra olağanüstü kurultay zemini ya da ihtimali, alternatifi nasıl bir bakış diye devam edelim." diyor.

Gizli görüşme ifşa oldu, CHP MYK olağanüstü toplandı! İmamoğlu'nun yanında yer alan 2 isim katılmadıOnline toplantıdan sızdırılan görüntü.

İMAMOĞLU NE DEDİ?

Konunun sorulduğu İmamoğlu, gizli bir durumun söz konusu olmadığını belirterek "Partinin mevzuları partililerle konuşulur. Partinin yöneticileriyle parti meclisi üyeleriyle konuşulur. Eski yeni milletvekilleriyle konuşulur ilçe başkanlarıyla konuşulur. Bundan daha doğal bir şey yoktur. Bu ve benzeri 200'e yakın toplantımız olmuştur diyebilirim seçimden bu yana. Bugün bile buna benzer toplantımız var. Gizli bir bilgi yok. Sızdırılmasını araştıracağız bunu seven kimler var parti içinden mi dışından mı? Kalbimizde ne varsa aile meselesi gibi konuşmaya devam edeceğiz, oradan sağlıklı karar çıkması için de yapılan her işlemi takip edeceğiz." dedi.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

Gökhan Günaydın Gökhan Günaydın Ekrem İmamoğlu Özgür Özel Politika Güncel Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 23 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Trafik kazası tespit tutanağı nasıl doldurulur? Kaza raporu E-devlet sorgula! Kaza Tespit Tutanağı nedir, nasıl yazılır? Resmi Gazete bugün (23 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 23 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

500

Yorumlar (20)

Maho Ağa:

Bu kılıçdaroğlunada hiç gurur onur yok düş artık CHP den rezil ettin kendini

211
38
yanıtYanıtla
Resul Yaman:

Partilere verilen secim yardimi biran once kalksin Kendine güvenen ciksin meydana . Vatandasin parasiyla vatandasi kandirmasinlar . Aldiklari secim yardimi zehir zıkkım olsun Sanki babalarinin parasi

175
3
yanıtYanıtla
Hasann hasann:

Belediyeciliği beceremeyen adam, CHP genel başkanı olacakmış. Yakında tarihten silinirsin imamoğlu adın bile hatırlanmaz.

113
62
yanıtYanıtla
bekir yapici:

TABI TABI !!!!!

yanıt11
yanıt42
meko:

İstanbuldamı yaşıyorsun?

yanıt19
yanıt31
Rıfat Rodoslu:

siz de zorla yürüyen adamların peşinden gitmeye devam edin.

yanıt18
yanıt32
Hasann hasann:

Rıfat Rodoslu: Biz de değişim istiyoruz, Atatürkçü, Cumhuriyetçi, Genç ve dinamik, hitabeti iyi, HDP'nin arkasından gitmeyen HDP'li birini içinde barındırmayan (Sezgin TANRKULU vb. türevleri gibi) 6 oktan şaşmayan bir lider istiyoruz

yanıt17
yanıt3
erman genç :

Gördünüzmü İstanbul halkı Adam İstanbul için değil Kendi için mücadele veriyor Umrunda değil Koca şehrin sorunları

98
45
yanıtYanıtla
Özkan Bulut:

Kılıçdaroğlu Yeter artık onur gurur yokmu sende yıllar dir oy verdim daha verme gibi şansımız yok bırak heyecanlı insanlar uğraşsın

83
20
yanıtYanıtla
Sm57:

Az bekle belediyeleri kaybedince belki utanır. Belediyeleri alırken başarılı oldukları için almadılar ki insanlar akp ye kızdığı için CHP belediyeleri aldı onlarda geri akp ye geçecek o zaman düzgün birisi geçer CHP nin başına

yanıt38
yanıt7
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title