Haberler

George Clooney İbiza Adasını Salladı

Ünlü Amerikalı aktör George Clooney tequila işini büyütme kararı aldı.

Ünlü Amerikalı aktör George Clooney tequila işini büyütme kararı aldı. Yakışıklı aktör bu markanın tanıtımını bu kez de İspanya'da yaptı ve büyük ilgi gördü. Geçtiğimiz ay Londra'da görücüğe çıkan "Casamigos Tequila" marka içeceğin tanıtımını bu kezde İspanya'nın turistik cenneti İbiza adasında gerçekleştiren George Clooney ve eşi Amal Alamuddin burada bir hotel kiralayarak 120 seçkin konuğa tequila daveti verdi. Davette ortağı olan Rande Gerber ile eşi model Cindy Crawford'da hazır bulundu.

George Clooney ile eşi Amal Alamuddin arasının bozulduğu dedikodularının yayıldığı bir döneme rastlayan bu davette ünlü çift bol bol fotoğraf vererek birlikteyiz mesajı verdiler. Sabaha kadar eğlencenin eksik olmadığı davette hotelin etrafını saran binlerce kişi Clooney ve eşini görmek için saatlerce beklemek zorunda kaldılar. Ünlü Amerikalı aktör hayranlarının bu isteğini kırmayarak zaman zaman hotelin dışına çıkarak onları selamlamaktan geri kalmadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

George Clooney İspanya Londra Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title