Haberler

Gençlik Merkezleri İç Anadolu Bölge Şampiyonası Kırşehir'de Son Buldu

Güncelleme:

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Merkezleri İç Anadolu Bölge Şampiyonası, 13 ilden 400 sporcunun katılımıyla Kırşehir'de sona erdi. Futbol, basketbol ve masa tenisi branşlarında gerçekleştirilen müsabakaların ardından dereceye giren takımlara ödülleri verildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Merkezleri İç Anadolu Bölge Şampiyonası, 13 ilden 400 sporcunun katılımıyla Kırşehir'de sona erdi.

Hirfanlı Barajı kıyısındaki Kırşehir Ahi Evran Gençlik Kampı'nda 17 Nisan'da başlayan bölge şampiyonasında Kırşehir'in yanı sıra Eskişehir, Konya, Aksaray, Ankara, Çankırı, Karaman, Niğde, Sivas, Yozgat, Kayseri, Kırıkkale ve Nevşehir'den 400 sporcu mücadele etti.

Futbol, basketbol ve masa tenisi branşlarında gerçekleştirilen müsabakaların ardından dereceye giren takımlara, Kaman Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonu'nda ödülleri verildi.

Ödül töreninde konuşan Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin, turnuvanın dostluk ve kardeşlik çerçevesinde tamamlandığını söyledi.

Eskişehir Gençlik Merkezi Müdürü Gökhan Gürbüz ise "Gençlerimiz çok güzel mücadele ettiler ve turnuva centilmence geçti. Yaklaşık 5 gündür buradayız başarılar elde ettik. Hem kendi sporcularımı hem de tüm katılımcıları tebrik ediyorum." diye konuştu.

Masa Tenisi Bireysel Kızlar ve Erkekler kategorisinde Eskişehir'in birinci olduğu şampiyonada, futbolda ?Konya birinci, ?Niğde ikinci, ?Kırıkkale üçüncü sırada yer alırken, basketbolda ise birinciliği Eskişehir, ikinciliği Ankara, üçüncülüğü de Kırşehir elde etti.

Kaynak: AA / Güncel

Gençlik Ve Spor Bakanlığı İç Anadolu Basketbol Kırşehir Gençlik Futbol Tenis Spor Turnuva Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title