Haberler

Gençlerden Maski'ye Ziyaret

Malatya Anadolu Lisesi öğrencileri MASKİ Genel Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Malatya Anadolu Lisesi öğrencileri MASKİ Genel Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Lise öğrencileri Müdür Yardımcısı Mehmet Özgür'e Rehber Öğretmeni Ferat Dalaman, Matematik Öğretmeni Hasan Sürücü ve Edebiyat Öğretmeni Ali Balaban'ın katılımıyla, Genel Müdür Doç. Dr. Özgür Özdemir MASKİ'nin yaptığı çalışmaları anlatarak bilgilendirme yaptı. Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü şehrin altyapısını güçlendirmek için çalışmalarına devam ediyor. MASKİ, çalışmalarının gelecek için ne kadar önemli olduğunun bilincini genç nesillerde oluşturmak için çalışmalar yapıyor. Bu kapsamda Malatya Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerini MASKİ Genel Müdürlüğü binasında ağırlandı. Malatya genelindeki çalışmalar ve su tasarrufu ile ilgili sunum yapan Genel Müdür Doç. Dr. Özgür Özdemir, "Kurulduğumuz günden itibaren ölçülebilir, hesap verilebilir çalışmalar yaptık. Her gün bir önceki günün işine yeni işler katarak ilerledik. Planlı sistemli bir şekilde çalışıyoruz. Neredeydik, nereye geldik ve nereye gitmeyi hedefliyoruz sorularını sürekli gündemimizde tutuyoruz. Geleceğimizin teminatı olan siz sevgili gençlere yaşanılabilir bir Malatya bırakmak için çalışıyoruz. Kaptajdan gelen suyumuzu aynı kalite ile musluklarınıza ulaştırma gayreti içindeyiz. Son 44 yılın en kurak yılını yaşıyoruz. Malatya genelinde yaptığımız altyapı çalışmaları soncunda bu sene su sıkıntısı yaşamıyoruz. Su kendini yenileyemeyen bir kaynak ve dünya genelinde hızla artan ve tüketen bir nüfus var. Bu sebeple Dünya genelinin içilebilir su miktarı azalıyor. Bizim yaptığımız çalışmaların yanı sıra sizlerin de suyumuza sahip çıkmanız gerekiyor. Suyu tasarruflu kullanma konusunda hassas davranmalıyız" dedi.

Okul Müdür Yardımcısı Mehmet Özgür, Malatya genelindeki özverili çalışmaları ve sunumları için Genel Müdür Doç. Dr. Özgür Özdemir'e teşekkür ederek, "İnsan olarak hepimizin birey, çevre, toplum ve ülke gibi değerlerimiz var. Yaptığınız sunumla öğrencilerimize pencere araladınız. Toplumsal ve ülkesel düzeyde sorumlulukları olduğunu hatırlattınız. Suyun hayatımız için önemi ve su tasarrufu konusunda önemli bilgiler verdiniz. Malatya'mız için yaptığınız çalışmalar ve sunumunuz için öğretmenlerim ve öğrencilerim adına teşekkür ederim" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Özgür Balaban Dalaman Malatya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title