Haberler

16 Yaşındaki Genç, Ailesinden İzinsiz Aldığı Araçta Feci Şekilde Can Verdi

Güncelleme:

İzmir'de 16 yaşındaki genç, ailesinin izni olmadan kapının önünden aldığı araçla Aydın-İzmir otoyolunda kaza yaptı. Genç sürücü, çarpmanın şiddetiyle parçalanarak alev alan araçta feci şekilde can verdi.

16 yaşındaki O.K, ehliyeti olmadığı için ailesinden habersiz aldığı araçla Aydın- İzmir otoyolunun Işıkkent çıkışında beton bariyere çarptı. Genç sürücü çarpmanın şiddetiyle hurdaya dönen araçta feci şekilde can verdi.

Kaza, saat 09.00 sıralarında Aydın-İzmir otoyolunun Işıkkent gişelerinde meydana geldi. Kazada, yüksek hızla seyreden araç, henüz bilinmeyen bir nedenle gişelerde bulunan beton bariyere çarptı.

ARAÇ ÇARPMANIN ETKİSİYLE ALEV ALDI

Çarpmanın şiddetiyle araç parçalanıp alev aldı. Olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri 16 yaşında olduğu belirtilen sürücü O.K.'nin olay yerinde feci şekilde can verdiğini belirledi.

YAŞAMINI YİTİREN GENÇ ARABAYI AİLESİNDEN İZİNSİZ ALMIŞ

İddialara göre, olay yerinde hayatını kaybeden 16 yaşındaki O.K., ailesine ait aracı henüz ehliyeti bulunmadığı için gizlice evlerinin önünden aldı. Olayın ardından aracın sahibine ulaşan jandarma ekipleri, aileden araçlarının kapılarının önlerinde olduğu yönünde cevap alınca olayın gerçeğini öğrendi.

Jandarma ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı.

İşte feci kazadan görüntüler;

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Jandarma Işıkkent Aydın İzmir Haberler

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

Bakmadan Geçme

Kurbanlık vekalet nasıl verilir, nasıl alınır, ne söylenir 2024? Dybala Galatasaray'a mı gelecek? 5 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 5 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 5 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 5 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 5 Haziran 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 5 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 5 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 5 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Portekiz Finlandiya maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Portekiz Finlandiya hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

500

Yorumlar (35)

MEDENİ:

Otoyolda dıger araclara carpıp bırcok kısının ocagını söndürseydı ne olacaktı. İbret için babasına ağır para cezası kesılmelı.

9
40
yanıtYanıtla
medeniden daha medeni:

ne alaka medeniyesiz

yanıt8
yanıt4
Gecelerin Yargıcı:

Gerizekalı zaten anahtarı gizlice almış arabayı kaçırmış çocuk ölmüş sen neyin kafasını yaşıyorsun. Allah sana hayırlı evlat versin bu büyük konuşmana göre

yanıt29
yanıt4
İSTANBUL:

Babanın ciğeri yeterince yanmış bir de babaya''ağır para ceza'' sından bahsediyorsun MEDENi, MEDENİ neyin kafasını yaşıyorsun?

yanıt6
yanıt3
OFLU:

sana öyle yaparlar beyinsiz

yanıt2
yanıt1
yıldırım beyazıt:

hızlı geçiş gişelerinin duvarıına çarpmış allah rahmet eylesin ailesine sabırlar ihsan eylesin mekanını cennet eylesin rabbim çok genç yaş. gördünüzmü dostlar ölüm sadece yaşlıları götürmez bazende gençleride alır götürür bu apansız olan ölümlerdendir allah evlat acısıyla sınamaın kimseyi amin inşallah

40
2
yanıtYanıtla
AZRAIL:

HIZLI YAŞA GENÇ ÖL

14
24
yanıtYanıtla
SERKAN:

çok kötü bir durum allah ailesine sabır versin

37
1
yanıtYanıtla
TİREBOLULU HASANPAŞANIN OĞLU TOLGA PAŞA:

Ulan Yüce Yaratan ın ismi büyük harflerle yazılır. Sen ise küçük harflerle yazılır. Hem de Yüce Yaratan ın ismi yazılşırken ALLAH CC. Celle Celalühü diye yazılır. Allah ın şanı çok yücedir demektir. Her zaman dikkatli ol.

yanıt5
yanıt8
SARIKLI MİLYONER:

ALLAH ölümünde hayırlısını versin oda bilmezdi böyle olacağını bilse binermiydi ama ecel ne bi an geri ne bi an ileri onu arabaya bindirende eceli idi...

28
2
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title