Haberler

Gazişehir'den Beraberlik Çağrısı

Gazişehir'den beraberlik çağrısıMustafa KANLIGAZİANTEP,(DHA)SPOR Toto 1'inci Lig'de Play-Off oynaması kesinleşen Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü'nün yönetimi ve futbolcuları birlik beraberlik çağrısı yaptı.

Gazişehir'den beraberlik çağrısı

Mustafa KANLIGAZİANTEP,(DHA)

SPOR Toto 1'inci Lig'de Play-Off oynaması kesinleşen Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü'nün yönetimi ve futbolcuları birlik beraberlik çağrısı yaptı.

Gazişehir Gaziantep Tesisleri'nde Gazişehir Gaziantep Başkanı Adil Sani Konukoğlu, teknik direktör Erkan Sözeri, takım kaptanları Pierre Webo ve Ahmet Kesim basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda konuşan ve tüm Gazianteplilerin birbirine kenetlenmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Adil Sani Konukoğlu, Biz birlik olursak, seyircisiyle, futbolcusuyla, teknik heyetiyle birbirimize kenetlenirsek bu işi başarırız. Biz net bir şekilde bu işe kilitlendik. Allah'ın yardımıyla güzel bir oyun iyi bir futbolla bu şehre kupayı getiririz. Biz desteklerini esirgemeyen herkese minnettarız. Tek yumrukla tek hedefle yalnızca şampiyonluk dedi.

İkinci yarıda başarılı bir performans sergilediklerini söyleyen teknik direktör Erkan Sözeri ise, Özellikle ikinci yarı takımımızın performansı dikkate değer. Bunun sonucunda da Play-Off nasip oldu. Gaziantep'e hem Süper Lig müjdesini hem de şampiyonluk kupasını getirmek istiyoruz. Son haftalarda biraz motivasyon kaybı ve stres yaşadık ama bunun sebebi de her maça anormal derecede final havasında girmemizdi. Zmaman zaman hatalar yapmış yapılsa da öncelikli hedefimiz takımı iyi bir yere getirmekti. Play-Off'a da iyi hazırlanıyoruz ve umuyoruz ki hedefimize ulaşacağız. Bunun için özellikle taraftar desteğine çok ihtiyacımız var. Ben taraftarlarımızdan içeride oynayacağımız ilk Play-Off maçında ve nasip olursa finalde Gaziantep'in plakası 27 biz statta 27 bin taraftar görmek istiyoruz. Ben buradan oyuncularım ve kendi adıma söz veriyorum o kupayı Gaziantep'e getireceğiz diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

DHA-Spor Gaziantep tr 2018-05-03 113453

(Tür: Spor)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adil Sani Konukoğlu Ahmet Kesim Pierre Webo Gaziantep Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title