Haberler

Gaziantepli Öğretim Üyeleri Gaziantep'te

Güncelleme:

Gaziantepli Öğretim Üyeleri Baltalimanı Grubu'ndan oluşan heyet, İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin'i makamında ziyaret etti.

Gaziantepli Öğretim Üyeleri Baltalimanı Grubu Eğitim İçin Gaziantep'te

Gaziantep'in eğitiminin görüşüldüğü ziyaret sonrasında grup üyeleri Gaziantep Valisi Erdal Atayı'da ziyaret etti.

Ziyarete grubun başkanı yardımcısı Dr. Ömer Güzel, Marmara Üniversitesi Senato üyesi ve Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof Dr. Türkan Uğur Dai ve Genel koordinatör Hüseyin Aldoğan katıldı.

1985 yılından bu yana İstanbul'da çalışmalarını sürdüren Gaziantepli Öğretim Üyeleri Baltalimanı Grubu Başkanı Dr. Ömer Güzel "Akademik değerlere önem veren ve sermayesi fikir olan kişilerden oluşan grubumuzda, Gaziantep'e değer katmak isteyen öğretim görevlileri ile bir araya geliyoruz." dedi.

Marmara Üniversitesi Senato üyesi ve Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof Dr. Türkan Uğur Dai; ''Gaziantep üniversitesi Eğitim Fakültesi ve yeni kurulmuş olan Eğitim Bilimleri Enstitüsünün katkılarının olumlu olacağını düşünüyorum'' dedi.

Eğitimci-Araştırmacı Yazar ve Genel koordinatör Hüseyin Aldoğan Gaziantep eğitimi için yapılanları takdirle karşıladıklarını belirtti. Aldoğan; "Gaziantep'te eğitim sorunlarının çözülmesi için devam etmekte olan sürecin arkasında, Gaziantepli Öğretim Üyeleri Baltalimanı Grubu olarak her türlü çalışmada katkılarımızı sürdürmeye devam edeceğimizi, bu süreci grubumuz tarafından takip etmek amacı ile görüş alış verisinde bulunmak için ziyarette bulunduk. "dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin ise Gaziantep eğitimini Türkiye'de hak ettiği yere taşımak için büyük projelere imza attıklarını belirtti. Serin; " Gaziantep eğitimi için çok sayıda proje yürütüyoruz. Bu manada bakanlarımızın, milletvekillerimizin, valimizin büyük desteği var. Gaziantepli Öğretim Üyeleri Baltalimanı Grubu gibi çok sayıda sivil toplum kuruluşu da çalışmalarımızda bizlere destek oluyor. Baltalimanı Grubunun akademik birikimi bizlere ufuk açacaktır. "dedi.

Gaziantepli Öğretim Üyeleri Baltalimanı Grubu 'n dan oluşan heyet, Gaziantep Büyükşehir Belediye başkanı Dr. Asım Güzel ve Gaziantep Üniversitesi Eğitim Fakültesi ziyaret ettiler. Gaziantep Kulübünün yönetim ve üyeleriyle akşam yemeğinde de bir araya geldiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Marmara Üniversitesi Ekrem Serin Baltalimanı İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title