Haberler

IŞİD'in Hücre Evine Operasyon! Mahalle Ablukaya Alındı, Ev Boş Çıktı

Güncelleme:

Gaziantep'te kendini patlatan Yunus Durmaz'ın eşi ve kardeşinin verdiği adreslerden birine polis operasyon düzenledi. Ev boş çıktı, polis Avusturya plakalı cipi aldı.

Gaziantep'te, terör örgütü IŞİD üyelerinin kullandığı saptanan bir hücre evine operasyon düzenlendi. Operasyonda, kapısı kırılarak girilen kimsenin bulunmadığı evde suç unsuruna rastlanmazken, şüphelilere ait olduğu ileri sürülen Avusturya plakalı bir cip incelenmek üzere otoparka çekildi.

YUNUS DURMAZ'IN EŞİ VE KARDEŞİ ADRES VERDİ

Geçen hafta IŞİD'in sözde Türkiye emiri Yunus Durmaz'ın kendisini patlattığı operasyonda sağ ele geçirilen ve dün tutuklanan eşi Nasibe Durmaz, kardeşi Hacı Ali Durmaz ve 10 IŞİD üyesinin sorgulamasında ulaşılan yeni bilgiler doğrultusunda, terör örgütünün kentteki hücre evlerinin adresleri belirlendi.


Hafta sonundan itibaren kentte çok sayıda hücre evine baskın yapan polis, bu sabah da yeni belirlenen Türktepe Mahallesi'ndeki adres için harekete geçti.


MAHALLE ABLUKAYA ALINDI

Kent merkezine yakın noktadaki Türktepe Mahallesi'ndeki hücre evi operasyonu için sabah saatlerinde harekete geçildi ve aralarında özel harekatçıların da bulunduğu çok sayıda polis ekibi, zırhlı araçlarla bölgeye gitti. Mahalleyi ablukaya alan polis, hücre evinin bulunduğu bölgeyi yaya ve araç trafiğine kapattı.


KAPIYI KIRIP İÇERİ GİRDİLER

Hazırlıklarını tamamladıktan sonra yaptığı incelemelerde evde kimsenin bulunmadığını ve girişte tuzaklanmış patlayıcı olmadığını da belirleyen polis, kapıyı kırarak içeri girerek arama yaptı.


AVUSTURYA PLAKALI CİP ALINDI

Polis uzun süren aramasında içeride herhangi bir suç unsuruna ulaşamadı. Ancak, bölgede bulunan ve hücre evinde kalan şüphelilere ait olduğu iddia edilen Avusturya plakalı cip, incelenmek üzere Emniyet Müdürlüğü otoparkına götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Durmaz Avusturya Gaziantep Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

misafir:

gidın sarayda işitleri arayın ne istiyorsunuz mileten

10
5
yanıtYanıtla
FNER:

BILAL HABER VERMISTIR OPERASYON OLACAK DIYE

10
4
yanıtYanıtla
Ibillerli:

MIT iyi calisiyor, onlar tirlari doldurmaktan istihbaratlar bos cikiyor, cevreye verdikleri telas ve panik havasida isin cabasi

3
3
yanıtYanıtla
devrimci:

bu film iş yapmaz dediğimizde koyunlar melemiş Kurtlar bize ulumuştu laik oklarıyla saldırmışlardı

3
0
yanıtYanıtla
KaraUzman:

Haber uçuran mı var acaba? Para ya da kadın neler yaptırmaz ki. . .

2
1
yanıtYanıtla
ter:

mitimiz var ya UYUYOR

2
0
yanıtYanıtla
siverekli:

asıl HALK uyuyor. .

yanıt0
yanıt0
İmam Hatipli:

Paralel yapı haber salmış olabilir mi acaba? Paralelin inine girilecek inşallah.

0
1
yanıtYanıtla
yılmaz:

paralı asker bunlar yaho. müslüman önce kendini düzeltir!

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title