Haberler

Gaziantep?te 4 Yaşındaki Çocuğa Taciz İddiası

Gaziantep'te 4 yaşındaki çocuğa taciz iddiası Gaziantep'te, parkta oynayan 4 yaşındaki M.B.K. adlık kızın, Suriye uyruklu oldukları öne sürülen 4 kişi tarafından taciz edildiği iddia edildi.

Gaziantep'te 4 yaşındaki çocuğa taciz iddiası

Gaziantep'te, parkta oynayan 4 yaşındaki M.B.K. adlık kızın, Suriye uyruklu oldukları öne sürülen 4 kişi tarafından taciz edildiği iddia edildi.

Göllüce Mahallesi'nde ekmek fırınında işçi olarak çalışan Ali K., vefat eden kayınpederi Ahmet Karakurt'u toprağa verdikten sonra aynı mahallede bulunan taziye evine eşi ve iki çocuğu ile birlikte gitti. İddiaya göre, anne ve babası cenazeye gelenlerle ilgilenirken M.B.K., taziye evinin yanında bulunan parkta oynamaya başladı. Bir süre sonra M.B.K.'nin kaybolduğunu fark eden yakınları küçük çocuğu aramaya başladı. Yaklaşık 2 saat süren aramalardan sonuç alamayan yakınları, sonunda küçük çocuğu mahalledeki bulunan Temizyürek Camisi'nde ağlarken buldu. Babaannesi, bulduğu torununun Suriyeli oldukları iddia edilen 4 kişi tarafından taciz edildiğini öne sürdü. Babaannenin çığlıkları üzerine kimlikleri belirsiz 4 kişi kaçarken, sesler üzerine gelen mahalle sakinleri ise küçük çocuğu Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne götürdü. Burada yapılan kontrollerde, küçük çocuğun dilinin, tacizde bulunanlar tarafından ısırıldığı ve bu nedenle konuşma zorluğu çektiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Cumhuriyet Savcısı'nın Çocuk Hastanesi'ne giderek bilgi aldığı öğrenildi.

BABA: ÇOCUĞUMA BUNU YAPANLAR BULUNSUN

M.B.K.'nin babası Ali K., yaşadıklarını anlatarak, olayın sorumlularının bulunmasını isteyerek şöyle dedi:

"Cenazemizi toprağa verip geldikten sonra çocuğum ortadan kayboldu. Yaklaşık 2 saat ararken, annem yani babaannesi Camiden gelen ağıt sesi üzerine içeri girdiğinde çocuğumu bütün elbiselerinin 4 kişi tarafından soyulmuş şekilde buldu. Birisi anneme tokat attıktan sonra camiden kaçmış. Kaçan şahısların konuşmalarından anladığımız kadarıyla Suriyeliler. Polise gittik ifade verdik. Şu an çocuğum hastanede. Bütün yetkililere sesleniyorum, böyle ne oldukları belirsiz insanların memleketimizden gönderilmelerini istiyorum. Hepsinden şikayetçiyim."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Karakurt Göllüce Suriye Politika Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

500

Yorumlar (3)

BİR ANNE:

Allah bunların cezasını versin bu kaçıncı vukuatları göz göre göre bunları hala içimizde barındırmamalıyız yetkilileresesleniyorum memleketimizden def olup gitsinler

0
0
yanıtYanıtla
bir anne:

Icim urperdi,Rabbim cocuklarimizi boyle mahluklardan korusun

0
0
yanıtYanıtla
BİR ANNE:

AMİN

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title