Haberler

Gaziantep Tanıtım Günleri Kocaelilere Kapılarını Açacak

Gaziantep Tanıtım Günleri Kocaelilere kapılarını açacakKOCAELİ - Kocaeli Gaziantep Tanıtım Günleri'ne sayılı günler kala yetkililer, Kocaelileri muhteşeme etkinliklerin beklediğinin müjdesini verdi.

Gaziantep Tanıtım Günleri Kocaelilere kapılarını açacak

KOCAELİ - Kocaeli Gaziantep Tanıtım Günleri'ne sayılı günler kala yetkililer, Kocaelileri muhteşeme etkinliklerin beklediğinin müjdesini verdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Hasan Yılmaz, Gaziantep İl ve İlçe Dernekleri Federasyonu Başkanı Hasan Özaygut, Kocaeli Gaziantepliler Derneği Başkanı Ahmet Öner, Marmara Gaziantepliler Dernek Başkanı Adnan Gültekin, Marmara Gaziantepliler Derneği Kadın Kolları Başkanı Nurhayat Yazıcı, Muhtaç Aileler Dernek Başkanı Hülya Özaygut, Şef Aşçılar Derneği ve Gaziantep Şef Aşçılar Onursal Başkanı Saim Umar'ın katılımıyla gerçekleşen basın toplantısında, 6 - 15 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlik hakkında bilgiler verildi. Gaziantep geleneklerinin ve ürünlerinin tanıtılacağı Kocaeli Gaziantep Tanıtım Günleri'nde birçok çok sayıda etkinlik Kocaelileri bekliyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Hasan Yılmaz, "Gaziantep Tanıtım Günleri bu yıl bir ilki barındırıyor. Her yıl Perşembe Pazar'ıda yapılan etkinliğimiz bu yıl Kocaeli Uluslarası Fuar Merkezi'nde düzenleniyor. Kocaeli'de bulunan Gazianteplilerle böyle bir etkinlikte bir araya gelmede mutluluk yaşayacağız" dedi.

Konuşmayı devralan Gaziantep İl ve İlçe Dernekleri Federasyonu Başkanı Hasan Özaygut, "Bu da bir ilk gelecek sene inşallah daha profesyonel bir şekilde yaparız. Herkese çok teşekkür ediyorum, halkımızı davet ediyorum. Gaziantep Valisi, belediye başkanları, milletvekilleri tam kadro burada olacak. Birçok etkinliğimiz olacak. Halkımız oraya geldiği buranın ticaret amaçlı kurulmuş demelerini istiyoruz. Etkinlikte 1 ton baklava dağıtacağız, çiğ köfte ikramlarımız, sıra gecelerimiz olacak" şeklinde konuştu. Etkinliğe ünlü pop şarkıcısı Buray'ın ve Gaziantep'ten yerel sanatçıların katılacağını ifade eden Özaygut, Etkinlikte emeği geçen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ederek sözlerine son verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hasan Yılmaz Ahmet Öner Gaziantep Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title