Haberler

Gazeteciler Seçimleri Byegm ve Aa İşbirliğinde Kurulan Merkezde Takip Ediyor

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - BYEGM ve AA işbirliğiyle kurulan basın merkezinde gazetecilerin sonuçları takip etmesi - Türkiye'nin Berlin Büyükelçisi Hüseyin Avni Karslıoğlu BYEGM'nin kuruluşunun 95'inci yılı nedeniyle pasta kesmesi Milletvekili genel seçimi- Berlin'de seçim, BYEGM ve AA işbirliğiyle kurulan basın merkezinde takip ediliyor Türkiye'deki milletvekili genel seçimi, Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) ve Anadolu Ajansı (AA) işbirliğiyle Berlin'de kurulan basın merkezinde takip ediliyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - BYEGM ve AA işbirliğiyle kurulan basın merkezinde gazetecilerin sonuçları takip etmesi - Türkiye'nin Berlin Büyükelçisi Hüseyin Avni Karslıoğlu BYEGM'nin kuruluşunun 95'inci yılı nedeniyle pasta kesmesi Milletvekili genel seçimi- Berlin'de seçim, BYEGM ve AA işbirliğiyle kurulan basın merkezinde takip ediliyor Türkiye'deki milletvekili genel seçimi, Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) ve Anadolu Ajansı (AA) işbirliğiyle Berlin'de kurulan basın merkezinde takip ediliyor.Basın merkezinde seçim sonuçlarını, Türkiye'nin Berlin Büyükelçisi Hüseyin Avni Karslıoğlu, Berlin Başkonsolosu Ahmet Başar Şen, AA Avrupa Haber Yayın Yönetmeni Yusuf Kaya, Berlin Basın Müşaviri Refik Soğuklu ile çok sayıda yerli ve yabancı gazeteci birlikte izliyor.Büyükelçi Karslıoğlu burada yaptığı konuşmada demokrasinin şölen gününde bir arada olmanın heyecanına işaret ederek Berlin'de böyle bir ortam kurulmasının güzel olduğunu söyled. Karslıoğlu, gelecek yıllarda yine daha farklı düzenlemeler yapılabileceğini umduğunu dile getirdi.Öte yandan BYEGM'nin kuruluşunun 95'inci yılı nedeniyle de pasta kesildi. Pastayı Hüseyin Avni Karslıoğlu, Başkonsolos Ahmet Başar Şen ve Basın Müşaviri Refik Soğukoğlu'nun kızları Sükeyna, Süeda ve Semire ile kesti.

Kaynak: AA / Güncel

Hüseyin Avni Karslıoğlu Anadolu Ajansı Türkiye Berlin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title