Haberler

GAZETECİ LEVENT GÜLTEKİN SALDIRI ANINI ANLATTI

Güncelleme:

Ali Çağlar TIMBEK-Soner HASIRCIOĞLU/İSTANBUL DHAGazeteci Levent Gültekin, bir televizyon kanalının canlı yayınına katılmak üzere gittiği Bakırköy'de yaklaşık 20 kişilik grubun saldırısına uğradı.

Ali Çağlar TIMBEK-Soner HASIRCIOĞLU/İSTANBUL DHA

Gazeteci Levent Gültekin, bir televizyon kanalının canlı yayınına katılmak üzere gittiği Bakırköy'de yaklaşık 20 kişilik grubun saldırısına uğradı. Saldırı anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken, Gültekin program sonrası yaşadıklarını anlattı.

Bir televizyon programının canlı yayınına katılmak üzere gittiği Bakırköy'deki televizyon binası önünde saat 19.30'da yaklaşık 20 kişi, Gültekin'e tekmelerle saldırdı. Bildirilmesi üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Canlı yayına katılan Levent Gültekin, program sonrası çıkışta kendisini bekleyen polise ekipleriyle birlikte ifade için emniyete gitti.

YAŞADIKLARINI ANLATTI

Başından geçenleri anlatan Gültekin, "Burada yürüyordum kanala doğru, iki kişinin beni izlediğini fark ettim. Kanala hızla adım atamaya başladım, onlar da koşamaya başladılar. Onların koştuğunu görünce şaşırtayım diye geri döndüm. Bu sefer arkadan 10 kişinin geldiğini fark ettim. Bu tarafa döndüm bir 10 kişinin buradan geldiğini fark ettim. Aynı anda 4 koldan saldırdılar. Kendimden daha çok ülke için üzülüyorum. Bu hale gelmemesi lazım. Birbirimizin görüşüne hukukuna saygı göstermemiz gerekiyor." dedi.

SALDIRI ANI KAMERADA

Saldırı anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, bir grubun tekmelerle Gültekin'e saldırdığı görülüyor. Gültekin'in aldığı darbeler sonucu yere düştüğü kameraya yansıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Levent Gültekin Ali Çağlar DHA Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title