Haberler

Kar Yüzünden Öldürülen Gazeteci Köklü'nün Son Sözü: Keşke Rüya Olsa

Güncelleme:

Kadıköy'de arkadaşlarıyla eğlenirken camına kartopu isabet eden esnaf tarafından bıçaklanarak hayatını kaybeden Nuh Köklü "Keşke rüya olsa" demiş.

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde arkadaşlarıyla kar topu oynayan gazeteci Nuh Köklü, kar topunun vitrinine gelmesine öfkelenen bir esnaf tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Nuh Köklü'yü bıçakla yaraladıktan sonra bir kaç kez "Bana bir şey olmaz" dediğini ifade eden arkadaşları Nuh'un son sözlerinin de "Keşke rüya olsa" olduğunu dile getirdi.

BU KEZ HEDEF BİR GAZETECİYDİ

Türkiye Özgecan Aslan'ın bıçaklı saldırıyla öldürülmesi olayını konuşurken, dün akşam bir başka bıçaklı saldırıyla cinayet haberi de İstanbul'un göbeğinden; Kadıköy'den geldi. Kurban bu kez gazeteci Nuh Köklü'ydü.

ARKADAŞLARIYLA KAR TOPU OYNUYORDU

Olay, saat 22.00 sıralarında Yeldeğirmeni Mahallesi'nde yaşandı. Meclis'te görüşülmesine başlanan İç Güvenlik Yasası'na karşı düzenlenen protestoya katılan Nuh Köklü, yaklaşık 10 arkadaşıyla Karakolhane Sokak'ta kar topu oynamaya başladı.

ÖNCE SOPAYLA SONRA BIÇAKLA SALDIRDI

Bu sırada dükkanının vitrinine kar topu isabet eden aktar dükkanı sahibi Serkan A., tehditler savurmaya başladı.

İşyeri sahibi, Nuh Köklü ve arkadaşlarına önce sopayla saldırdı. Daha sonra dükkanından bıçak alarak dışarıya çıkan Serkan A., arbede sırasında yere düşen bir kişiyi kurtarmak isteyen Nuh Köklü'yü göğsünden bıçakladı.

Ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken Köklü'nün kalbi durdu. Kalbi tekrar çalıştırılan Köklü, hastanede tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

"ARKADAŞINA YARDIM EDİYORDU"

Nuh Köklü'nün arkadaşlarından avukat Tamer Doğan, olayla ilgili olarak "Ekmek bıçağını şuursuzca sallamaya başladı. Arkadaşımızı köşeye sıkıştırmıştı. O sırada Nuh arkadaşımız geldi, müdahale etmek için koştu ama o sırada kayıp düştü. Bu sırada ekmek bıçağını tam göğsüne sapladı" dedi.

"BENİM RAPORUM VAR, ELİMİ KOLUMU SALLAYARAK YARIN ÇIKARIM"

İşyeri sahibinin "Benim raporum var" dediğini belirten Doğan, "Bize 'Ben zaten elimi kolumu sallayarak yarın çıkarım' dedi" diye konuştu. Avukat Doğan, zanlının Nuh Köklü'yü bıçakla yaraladıktan sonra bir kaç kez "Bana bir şey olmaz" dediğini ifade etti.

SON SÖZÜ: KEŞKE RÜYA OLSA

Doğan, Nuh'un son sözlerinin "Keşke rüya olsa" olduğunu dile getirdi.

"NUH SOKAK HAYVANLARI İÇİN MAMA ALMIŞTI"

Olay sırasında Köklü'nün yanında bulunan kız arkadaşı Ferda Sayın da esnafın çevresiyle problemleri bulunan biri olduğunu ifade ederek, "Daha önce başkaları da bu kişi ile sorunlar yaşamış. Nuh daha geçen gün bu dükkandan alışveriş yapmıştı. Beraber sokak köpekleri için mama almıştık. Ama nasıl bir esnaf ise bir arkadaşımız onu sakinleştirmeye çalışırken onun üzerine bile sopa ile yürüdü" diye konuştu.

"OLAY BİZİ KORKUTUYOR"

Köklü'nün bir diğer arkadaşı Altuğ Akbaş ise yaşanan olayın dehşet verici olduğunu belirterek, şunları söyledi: "Bir grup arkadaş kartopu oynarken kaza eseri kartopu esnafın camına isabet ediyor. Esnaf tehdit ediyor, dükkanına girip sopa ile çıkıyor. Sonra bıçakla saldırıyor. Esnaf, yere düşen bir arkadaşını korumaya çalıştığı sırada Nuh'u bıçaklıyor. Ambulans ile hastaneye getirilmesine rağmen kurtarılamayarak hayatının kaybediyor. Bu yaşanan olay bizi yaşadığımız çevreden soğutuyor ve korkutuyor."

ADLİYEYE SEVK EDİLECEK

Öte yandan, Nuh Köklü'yü bıçaklayan Serkan A., Göztepe SSK Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Zanlının, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Tamer Doğan İstanbul Kadıköy Güncel Haberler

Sürpriz görüşmeyle ilgili Akşener cephesi sessizliğini bozdu: Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklifi olursa değerlendirilir

Sürpriz görüşmeyle ilgili Akşener cephesi sessizliğini bozdu: Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklifi olursa değerlendirilir

DEM Partili Saliha Aydeniz'den Meclis'te skandal sözler: Kürdistan'da işgalcisiniz

DEM Partili Saliha Aydeniz'den Meclis'te skandal sözler: Kürdistan'da işgalcisiniz

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

500

Yorumlar (167)

Budizm iyidirmobilWeb@haberler.com:

Islam ile olmuyor ise Ülkemiz iyi insanlar yetiştiren başka bir dine geçmelidir

47
25
yanıtYanıtla
sinem kılıç:

ya allah aşkına kadının konuşmalarını dinledinizmi. . . . . berkin ekmek almaya gitmişti. . özge minübüse binmişti. . . . . nuh kartopu oynamıştı. . . . bu iktidarın yüzünden canlarımızı kaybediyoruz. . . ya bu nasıl bir mantık bu nasıl bir düşünce tarzı. . . haplımısın kardeşim. . . . . inanmıyorum ya. . . . . bir doktora görününün. . . . . . berkin hakettiğini yaşadı. . . . . ekmekmiş ne ekmeği elindeki molotof neydi. . özge kardeşimize allah rahmet eylesin bir sapığın kurbanı. . nuh denen şahısda kader kurbanı iktidarın ne alakası var. . . . başnıza ne gelirse iktidardan biliyorsunuz yemin ediyorum soğudum ve iğreniyorum sizlerden

19
42
yanıtYanıtla
talat:

geziciler yuzunden millet diken ustunde, her gun eylem

27
29
yanıtYanıtla
.......:

gezici chp/hdpliler esnafa cok zarari oldu

12
34
yanıtYanıtla
...:

yüzde 99u müslüman olan muhafazalar memleketinizle ne kadar gurur duysanız az!!! ALLAH bin belanızı versin ak köpekler, sizin ak dediğiniz her şey karaymış. . .

32
14
yanıtYanıtla
.....mobilWeb@haberler.com:

asiri solcu geziciler her gun araliksiz eyklem yapti milleti cilgina cevirdi simdi mehvelerini veriyor

20
25
yanıtYanıtla
.......:

asiri solcu geziciler her gun araliksiz eyklem yapti milleti cilgina cevirdi simdi mehvelerini veriyor

14
24
yanıtYanıtla
...:

sizin ve sizin gibi düşünen dinci yobazların ta ALLAH belasını versin

20
18
yanıtYanıtla
Mehmet:

Madem öyle delisin, ömrünün sonuna kadar timarhanelerde cürürsün insallah.

37
0
yanıtYanıtla
mustafamobilWeb@haberler.com:

Allah rahmet etsin. Ama orda kartopu oynamadiklari kesin. Eyleme gitmisler dogru yanlis bizi ilgilendirmez eylem ama esnafin dukyanina toplu saldiri olduysa adamcagiz ne yapsin. Karsi tarafida dinlemek varsa kamera goruntilerine bakmak lazim.

11
26
yanıtYanıtla
Tüm 167 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title