Haberler

Futbolcular Tekme Tokat Kavga Etti!

Güncelleme:

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde oynanan amatör lig maçında futbolcular tekme tokat kavga etti.

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde oynanan amatör lig maçında son dakikalara 1-0 önde giren takımın kırmızı kart gören futbolcusu, zaman geçirmek için sahayı yavaş adımlarla terk edince rakip takım oyuncularının tepkisiyle karşılaştı. Biririne giren futbolcuları, polis ve teknik heyetler güçlükle sakinleştirdi.

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de mücadele eden Alaplı Belediyespor ile Erdemirspor, Beyçayırı Stadı'nda karşılaştı. Zaman zaman tartışmaların çıktığı ve gergin geçen maçta Alaplı Belediyespor, 76'ncı dakikada İsmail'in golüyle 1-0 öne geçti. 81'nci dakikada rakibine sert müdahale eden Alaplı Belediyespor'dan Cemre, ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Hakemin kararına uzun süre itiraz eden Cemre, sahadan çıkarken de çok yavaş hareket ederek zaman geçirmeye çalışınca rakip takım futbolularının tepkisiyle karşılaştı. Erdemirspor yedek kulübesindeki futbolculardan Emrah, taç çizgisinin hemen yanında saha içinde tozluklarını indiren Cemre'yi formasından tutup dışarıya çıkarmak istedi. İki futbolcu arasında yaşanan itiş kakış, diğer futbolcuların da müdahalesiyle arbedeye dönüşdü. İki takım futbolcuları, polis ve teknik heyetlerin araya girmesiyle ayrıldı.

Hakem, polislere uzun süre direnen Emrah'a da kırmızı kart gösterdi. Emrah ve Cemre, güçlükle sakinleştirildi. Olaylar nedeniyle 7 dakika uzayan karşılaşma, Alaplı Belediyespor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erdemirspor Zonguldak Alaplı Tokat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title