Haberler

Fun Fly Model Uçak Akrobisi Yarışmasına Katılan Kulüp Üyeleri Kaymakamı Ziyaret Etti

Güncelleme:

Bafra Hava Sporları ve Gençlik Kulübü Derneği yönetim kurulu başkanı Burhan Apaydın ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fun Fly Türkiye Model Uçak Akrobasi Yarışmasında dereceye giren öğrenciler Bafra Kaymakamı Ali Katırcı'yı ziyaret ettiler.

Yapılan ziyarette konuşan kulüp başkanı Burhan Apaydın, sayın Kaymakamımıza kulüp çalışmaları ve yarışmalar hakkında bilgiler verdi.

Kulüp başkanı sayın Apaydın konuşmasında, "Öğrencimiz Tolunay Sivaslı Fun Fly Türkiye Ligi 3. Ayak Yozgat Model Uçak Akrobasi Yarışmasında ferdi 2.lik aldı. Takım olarak Tolunay Sivaslı, Oğuzhan Koca ve Sefa Sesli'den oluşan üç kişilik takım ise Türkiye 2.liği aldı. Bursa, Ankara yarışmalarında da 1. ve 2. Ayakta ise 4.'lük derecesi elde ettik." dedi.

Kulüp başkanı sayın Burhan Apaydın devam eden konuşmasında, Fun Fly Türkiye Liginde kulüp çerçevesinde katıldıkları yarışmalara Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Suat Kılıç'ın gönderdiği Radyo Kontrollü (RC) model uçaklarla hazırlanıp katıldıklarını, ifade etti.

Kaymakamımız sayın Ali Katırcı'da Türkiye genelinde yapılan yarışmalarda derece alan başta kulüp başkanı ve üyeleri ile dereceye giren öğrencileri kutladı. Başarı dileklerinde bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Burhan Apaydın Türkiye Sivaslı Bafra Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title