Haberler

Fuarın Gözdesi Gerevümatik Oldu

Ordu’nun Ünye ilçesi Şehit İsmail Ustaoğlu ortaokulu öğrencileri TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nda yaptıkları teknolojik çalışmaları sergiledi.

Ordu'nun Ünye ilçesi Şehit İsmail Ustaoğlu ortaokulu öğrencileri TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nda yaptıkları teknolojik çalışmaları sergiledi. Yapılan sergide 11 araştırma 9 geliştirme projesi bulunan Şehit İsmail Ustaoğlu Ortaokulu 20 projesi ile büyük ilgi gördü.

Serginin açılışında konuşan Okul Müdürü İsa Dere, "Bu yıl ilk defa TÜBİTAK 4006 etkinliğini gerçekleştirdik. Bu etkinlikte 11 araştırma 9 geliştirme projemiz var. 9 öğretmen 41 öğrenci görev aldı. Emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Proje sorumlusu Fen Bilimleri Öğretmeni Nermin Dursun ise, "Yaklaşık 9 yıldır bu okulda çalışıyorum. Bu yıl okulumda ilk defa düzenlenen bilim fuarı için öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ellerinden geleni yaptı. Projelerden 5 tanesi matematik, 4 tanesi fen, 2 tanesi Türkçe, 2 resim, 1 tanesi bilişim, 2 tanesi sosyal, 2 tanesi İngilizce alanlarında hazırlandı. Güzel bir fuar gerçekleşiyor diye düşünüyorum" diye konuştu.

Serginin en dikkat çekeni "Gerevümatik"

Sergide en çok dikkat çeken ise Gerevümatik oldu. Projeden sorumlu görevli öğretmen Cengiz Dikmetaş, "Bizler 8. sınıf öğrencilerimiz olan İbrahim Güzel ve Ahmet Can Ergün ilse fındık toplayıcılarına kolaylık sağlamak amaçlı daha rahat dal çekmeyi ve bedenin dengeli bir şekilde daha rahat çalışmasını sağlamak amacıyla bu çalışmayı gerçekleştirdik" açıklamasında bulundu.

Sergiye ayrıca Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Tamer Uysal öğretmenler ve öğrenciler katıldı. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ordu Ünye Politika Güncel Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

Bakmadan Geçme

23 Eylül hangi burç? 23 Eylül'de doğanlar hangi burç oluyor? 23 Eylül tarihi hangi burç olur? Barbara Palvin aldatıldı mı? Dylan Sprouse, Barbara Palvin'i aldattı mı? İSTANBUL HAVA DURUMU İstanbul'da bu hafta hava nasıl? Meteoroloji uyardı! Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur?
İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

title