Haberler

    Frankfurt'a Yıldız Yağdıran Festival Başlıyor

    ÜNLÜ tiyatrocular Ayla Algan, Haldun Dormen, Tamer Levent, Ayşenil Şamlıoğlu'nun onursal başkanlığında kapılarını yarın açacak olan 6. Frankfurt Tiyatro Festivali, sanatı ve sanatçıları yine sanatseverlerle buluşturuyor.

    ÜNLÜ tiyatrocular Ayla Algan, Haldun Dormen, Tamer Levent, Ayşenil Şamlıoğlu'nun onursal başkanlığında kapılarını yarın açacak olan 6. Frankfurt Tiyatro Festivali, sanatı ve sanatçıları yine sanatseverlerle buluşturuyor. İlginin her yıl arttığı festivalde Almanca üst yazı ile sergilenen oyunların binlerce Alman tiyatrosever tarafından da izlenmesi bekleniyor. Sunuculuğunu Nur Onur'un yapacağı festivalin salonları, 3 Kız Kardeş, Karagöz Öğreniyor, Meçhul Paşa, Geç Kalanlar ve Can Yeleği adlı oyunların yanı sıra 5 atölye, 2 panel, 5 söyleşi ve zengin bir etkinlik programına sahne olacak.

    HEYECANLIYIZ

    Kültür Bakanlığı ve Frankfurt Belediyesi Kültür Dairesi'nin desteği ile Frankfurt Başkonsolosu Burak Karartı himayesende gerçekleşen festivalin başkanı Kamil Kellecioğlu ve koordinatörü Zeynep Yıldız, bir kez daha sanatı ve sanatçıları, Frankfurt'ta Türk ve Alman izleyici ile buluşturmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi.

    HERKESİ BEKLİYORUZ

    Tiyatro yıldızları Tamer Levent, Ayşenil Şamlıoğlu, Oya Başar, Rasim Öztekin, Hüseyin Avni Danyal, Ayşe Tunaboylu, Fatih Koyunoğlu, Özge Özder, Hilal Saral, Erkan Avcı, Melisa Aslı Pamuk, Vildan Gülerman, Zafer Kırşan, Erdem Akakaçe, Nurten İnan, Selin İşcan, Çiğdem Özkurt Spickermann ile birlikte birbirinden değerli sanatçılarla şahane bir program hazırladıklarına dikkati çeken Kellecioğlu ile Yıldız, bütün sanatseverleri festivale beklediklerini söyledi.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Tamer Levent Frankfurt Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title