Haberler

Fotoğrafları kendisi paylaştı! Soylu'nun yeni sakallı imajı dikkatlerden kaçmadı

Güncelleme:

Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, Beşiktaş'taki gece kulübü yangınında hayatını kaybeden vatandaşların ailelerini ziyaret etti. Çekilen fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Soylu'nun sakallı yeni imajı dikkatlerden kaçmadı.

31 Mart seçimlerinde İstanbul'da yoğun mesai harcayan eski İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, Beşiktaş'taki yangın faciasında hayatını kaybeden vatandaşların ailelerini ziyaret etti.

ZİYARETLERE İLİŞKİN FOTOĞRAFLARI PAYLAŞTI

Başsağlığı ziyaretleri sırasında çekilen fotoğrafları da paylaşan Süleyman Soylu attığı tweet'te "Nisan'da Beşiktaş'ta elim bir kazada vefat eden Ramazan Alpan, Gökay Tevlek, Mehmet Okumuş'un ailelerine Sarıyer İlçe Başkanımız Halil İbrahim Kurşun ile başsağlığı ziyaretine gittik. Allah sabır versin. Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun…" ifadelerini kullandı.

Fotoğrafları kendisi paylaştı! Soylu'nun yeni sakallı imajı dikkatlerden kaçmadı

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE UMRE ZİYARETİ YAPMIŞ

Soylu'nun çekilen fotoğraflardaki yeni imajı dikkatlerden kaçmazken, tecrübeli siyaset adamının sakallarını uzattığı dikkatlerden kaçmadı. Soylu'nun geçtiğimiz günlerde Umre ziyareti yaptığı öğrenildi.

Fotoğrafları kendisi paylaştı! Soylu'nun yeni sakallı imajı dikkatlerden kaçmadı

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Milletvekili Sosyal Medya Beşiktaş İstanbul AK Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (48)

haksız mıyım:

onurumu, gururumu, halkımı bir koli makarnaya sattım Allahım beni affetsin. :(

628
156
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

bir daha akp ye oy verirsem ellerim kırılsın.

yanıt555
yanıt194
haksız mıyım:

ben o kadar düşük o kadar aciz zavallı biriyim ki karakterimi üç kuruşa, makarnaya, kömüre sattım artık dayanamıyorum. :(

yanıt410
yanıt130
Uzman:

Allah affedicidir. Yap yap af dile. Ne güzel memleket. Yetim hakkı, yok edilen nesiller kimsenin umrunda değil.

yanıt174
yanıt42
haksız mıyım:

pişmanım, almanya da bazı şeyleri göremedim, akp ye inandım, aldatıldım. :(

yanıt189
yanıt87
Hek Tor:

Ben de saç ektirdi sandıydımdıydı.... Bu yaz çok sıcak geçecek ya, belki biraz olsun korur diye yani.

yanıt67
yanıt23
AdamınBiri:

haksızmıyım chp li belediyelerden ne kadar maaş alıyorsun bende yapayım bu işi malum bayağı belediye chp de iyi bir ödeme alıyorsundur işin gibi her haberin altına yorum yazdıgına göre

yanıt62
yanıt49
haksız mıyım:

sanırım bu cehp li trolün nikimi çalarak yaptığı ucuz oyunu her aklı başında arkadaş görüyordur

yanıt37
yanıt91
Tırpan:

Yalan söylemeyeni ben söyleyeni cümlealem mksin mi?

yanıt7
yanıt2
Sabahattin Polat :

Sözde günahlarını affettirecek.

324
7
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title