Haberler

Foça Festivali'nin En Lezzetli Yarışı

Foça Uluslararası Kültür, Sanat ve Balıkçılık Festivali kapsamında Yeni Foça’da yapılan yöresel yemekler yarışmasında, ünlü isimler jüri üyeliği yaptı.

Foça Uluslararası Kültür, Sanat ve Balıkçılık Festivali kapsamında Yeni Foça'da yapılan yöresel yemekler yarışmasında, ünlü isimler jüri üyeliği yaptı.

Festival kapsamında bu akşam Yeni Foça'da konser verecek olan ses ve film sanatçısı Suzan Kardeş ile Gastronomi Uzmanı ve Slow Food aktivisti Nedim Atilla, lezzetli yemeklerin değerlendirmeye sunulduğu yarışmanın jüri üyeleri arasında yer aldı.

Deniz Ürünleri ve Zeytinyağlılar kategorilerinde düzenlenen yemek yarışmalarının diğer jüri üyeleri; Alp Atay, Aslı Kıvanç, Bahar Öztürk, Beyhan Türker, Coşkun Coşkuner, Derya Demirağ, Ender Kılören, Gülnur Gülerce, Sunar Kural Aytuna, Veli Usta ve Zeynep Çemrek'ten oluştu.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, yarışmacılara ve jüri üyelerine teşekkür etti. Başkan Demirağ; "Festivaller, kültürümüzü; ki buna yemek alışkınlıklarımız da dahil, birbirimizle paylaştığımız ve aktardığımız çok önemli fırsatlar sağlamaktadır. Çok kıymetli yarışmacılarımız özenle hazırladıkları yemeklerini bugün bizlerle paylaştılar. Eminim ki; jüri üyelerimiz birbirinden lezzetli yemekleri derecelendirirken bir hayli zorlandılar. Kıymetli sanatçımız Suzan Kardeş'e, Sayın Nedim Atilla'ya, jüri üyelerimize ve tüm emeği geçen yarışmacılarımıza teşekkürlerimi, şükranlarımı sunuyorum. Tüm halkımızı, bu akşam Yeni Foça'da Balkan Türkülerinin çok beğenilen sesi Suzan Kardeş'in vereceği muhteşem konsere davet ediyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nedim Atilla Suzan Kardeş Foça Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title