Haberler

Son dakika haber | Rusya'ya ait savaş uçağı, ABD ve Almanya'ya ait gözetim uçaklarını engelledi

Güncelleme:

Son dakika haber: Rusya Savunma Bakanlığı'ndan yayınlanan açıklamada, Rusya Hava Kuvvetleri'ne ait savaş uçağının, Baltık Denizi üzerinde Almanya'ya ait gözetim uçağını ve ABD'ye ait casus uçağını engellediği duyuruldu.

Rusya Savunma Bakanlığı'ndan yayınlanan açıklamada, Rusya Hava Kuvvetleri'ne ait savaş uçağının, Baltık Denizi üzerinde Almanya'ya ait gözetim uçağını ve ABD'ye ait casus uçağını engellediği duyuruldu.

Rusya'ya ait Su-27 tipi uçağın, Baltık Denizi üzerinde Rusya sınırlarına yaklaşan Alman gözetim uçağı ve ABD casus uçağını engellediği duyuruldu. Rusya Savunma Bakanlığı, NATO'nun son aylarda Rusya sınırına yakın bölgelerde gözetleme ve casusluk eylemlerini artırdığını ve bu tarz uçuşların 'kazara bir gerilime' neden olabileceğine ilişkin uyarıda bulundu.


- Rusya
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Baltık Denizi Almanya Rusya Güncel Haberler Son Dakika

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title