Haberler

Finlandiya'da 3 Türk'ün Öldürülmesi - Kübray Köneç'in Ağabeyi

Finlandiya'da 3 Türk'ün öldürülmesi- Bir pizza restoranına düzenlenen saldırıda öldürülen 3 Türk'ten biri olan Kübray Köneç'in, Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinden olduğu belirlendi- Köneç'in ağabeyi İbrahim Turan: "Tek isteğimiz bu konuda bilgilendirilmemiz ve kardeşimin Türkiye'ye getirilerek baba ocağında toprağa verilmesi" Finlandiya'da bir pizza restoranına düzenlenen saldırıda öldürülen 3 Türk'ten biri olan Kübray Köneç'in, Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinden olduğu öğrenildi.

Finlandiya'da 3 Türk'ün öldürülmesi- Bir pizza restoranına düzenlenen saldırıda öldürülen 3 Türk'ten biri olan Kübray Köneç'in, Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinden olduğu belirlendi- Köneç'in ağabeyi İbrahim Turan : "Tek isteğimiz bu konuda bilgilendirilmemiz ve kardeşimin Türkiye'ye getirilerek baba ocağında toprağa verilmesi" Finlandiya'da bir pizza restoranına düzenlenen saldırıda öldürülen 3 Türk'ten biri olan Kübray Köneç'in, Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinden olduğu öğrenildi.Kelkit ilçesinin Atatürk Mahallesi'nde yaşayan Köneç'in ağabeyi İbrahim Turan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kardeşi Kübray'nın 10 yıl önce Finlandiya'ya gittiğini söyledi.Olayı sabah saatlerinde basından öğrendiklerini belirten Turan, "Türk karı koca tarafından işletilen pizza restoranına yapılan saldırı sonrası kız kardeşim hunharca öldürüldü. Olayı duyar duymaz kardeşimin cenazesinin Türkiye getirilmesi için girişimlerde bulunduk ama şu ana kadar yetkililerden bir açıklama alamadık. Tek isteğimiz bu konuda bilgilendirilmemiz ve kardeşimin Türkiye'ye getirilerek baba ocağında toprağa verilmesi" ifadesini kullandı.Helsinki'ye yaklaşık 280 kilometre mesafede Jyvaskyla şehrinin Laukaa kasabasındaki bir pizza restoranına, dün saldırı düzenlenmiş, olayda Aziz ve Asiye Şekersöz ile Kübray Köneç hayatını kaybetmişti. -Finlandiya'da 3 Türk'ün öldürülmesi -Kübray Köneç'in ağabeyi -İbrahim Turan

Kaynak: AA / Güncel

İbrahim Turan Finlandiya Türkiye Kelkit Politika Güncel Haberler

İran destekli Husiler, ABD, İngiltere ve İsrail'e ait 10 gemiyi vurdu

İran destekli Husiler, ABD, İngiltere ve İsrail'e ait 10 gemiyi vurdu

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Bakmadan Geçme

31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu? 31 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 31 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 31 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Cengiz Özkan neden yok (Sen Türkülerini Söyle)? Özhan Eren kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi Özhan Eren kimdir, hayatı ve biyografisi! Bodrum şehir mi ilçe mi? Bodrum nereye, hangi ile bağlı? Emre Yücelen kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi Emre Yücelen kimdir, hayatı ve biyografisi! İsmail Altunsaray kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi İsmail Altunsaray'ın hayatı ve biyografisi! Aysun Gültekin kimdir? Kaç yaşında, nereli? Aysun Gültekin hayatı ve biyografisi! Öykü Gürman kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi Öykü Gürman'ın hayatı ve biyografisi! Sen Türkülerini Söyle jürileri kim 2024? #129300 Sen Türkülerini Söyle CANLI izle! Sen Türkülerini Söyle hangi kanalda? #127926 Süper Lig'e çıkan takımlar 2024! Hangi takımlar Süper Lig'e yükseldi?
Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

500

Yorumlar (3)

Serdar buharalimobilWeb@haberler.com:

bende finlandiyada yasiyorum , uzucu bir haber hepimiz cok uzulduk bu olaya , finlandiyada cesetlere önce bir takim islemler arastirmalar yaparlar ve bu biraz zaman alir , ölduren kiside eskiden o dukkanda calismis bir turk diye duyuldu buralarda , onunda bazi hadtaliklari varmis ilac icmiyinci cilgina dönuyormus simdilik duygular bunlar , AMA fin polisi bugun aciklama yapacak , hepimizin basi sagolsun :

1
1
yanıtYanıtla
Tülay Yılmazer:

Mekanları cennet olsun, Allah gani gani rahmet eylesin. . .

0
0
yanıtYanıtla
ahmet hacihasanoglumobilWeb@haberler.com:

Mekanlari cennet olsun, olay dukkana saldiri filan degil, oldurulende oldurenlerde turk, duyduklarimiz, 300 euro icin cikti, ucuza isci calistirma olayindan cikti, pizzacinin karsisina pizzaci acma olayindan cikti, olduren kisinin psikolojik ilac kullandigi gibi gibi , bunlar soylentiler suan. Ama muslumanliga ve irkcilik saldirisi degil .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title