Haberler

Finike'nin 6 Mahallesine Sosyal Tesis

Antalya’nın Finike Belediyesi, 6 farklı mahalleye düğün, nişan, mevlid, toplantı ve çeşitli etkinliklerde kullanılmak üzere sosyal tesisler ve gençlerin spor yapabilmeleri için spor sahaları yapacak.

Antalya'nın Finike Belediyesi, 6 farklı mahalleye düğün, nişan, mevlid, toplantı ve çeşitli etkinliklerde kullanılmak üzere sosyal tesisler ve gençlerin spor yapabilmeleri için spor sahaları yapacak.

Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Belediye Meclis Üyesi Recep Özkaya ve Fen İşleri Müdürlüğü'nde görevli mimarlar ile Çamlıbel, Arif, Yalnız, Saklısu ve Yuvalı Mahallelerinde incelemelerde bulundu.

İncelemelerin ardından Başkan Sarıoğlu, "köy statüsünden mahalle statüsüne geçen bölgelerde sosyal hayatı hareketlendirmek, gençlerin spor yapabilmelerini sağlamak ve özellikle kalabalık etkinliklerde ki duyulan kapalı alan ihtiyacını gidermek amacı ile yola çıktık. Mahallelerin ihtiyaçlarına göre belirlenen projeler, birbirine yakın olan yerleşim alanlarının orta noktalarına yapılacak" dedi.

Yuvalı'ya Kültür Merkezi Çatallar'a Cem Evi

Sarıoğlu, "Yuvalı'da Kültür Merkezi, Çatallar'da Cem evi, Çamlıbel'de düğün salonu ile spor sahası, Saklısu'da düğün salonu, Yalnız'da düğün salonu ile dere ıslahı ve Arif'te düğün salonu ile spor sahası şeklinde olacak. Yapılacak olan hizmetlerin şimdiden hayırlı uğurlu olmasını dilerim" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Finike Belediyesi Çamlıbel Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title