Haberler

Film Yapımcısı Ferrer, "360 Dereceden Aşk Festivali"Ne Katılmak Üzere Geldi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Ferrer'in Atatürk havalimanından gelişi Ferrer'in açıklamaları - İngiliz asıllı yapımcı Sean Hepburn Ferrer, "360 Dereceden Aşk Festivali"nde çeşitli etkinliklere katılacak İngiliz asıllı film yapımcısı Sean Hepburn Ferrer, 9 Şubat'ta başlayacak "360 Dereceden Aşk Festivali"ne katılmak üzere İstanbul'a geldi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Ferrer'in Atatürk havalimanından gelişi

Ferrer'in açıklamaları - İngiliz asıllı yapımcı Sean Hepburn Ferrer, "360 Dereceden Aşk Festivali"nde çeşitli etkinliklere katılacak

İngiliz asıllı film yapımcısı Sean Hepburn Ferrer, 9 Şubat'ta başlayacak "360 Dereceden Aşk Festivali"ne katılmak üzere İstanbul'a geldi.

Eşi Karin Hofer ile İtalya'nın Pisa kentinden tarifeli uçakla Atatürk Havalimanı'na ulaşan Ferrer'i çocukluk arkadaşı Sufi Bereket ve festivali düzenleyen şirketin bazı temsilcileri karşıladı.

Ferrer, buradaki basın mensuplarına yaptığı açıklamada, hayatında ilk kez İstanbul'a geldiğini söyledi. Buraya daha önce gelmesi gerektiğini dile getiren Ferrer, onur konuğu olduğu "360 Dereceden Aşk Festivali"nin çok güzel geçeceğine inandığını belirtti.

Bir gazetecinin sorusu üzerine kendisinin asla politik bir kimliğinin olmadığını kaydeden Ferrer, "İnsanlar için buradayım ve onlara inanıyorum. 'Çocukların hayatlarını nasıl değiştirebiliriz?' sorusu benim için çok önemli bir konu" dedi.

Sinema sanatçısı olan annesi Audrey Hepburn'in UNICEF ile çalışmasının 30. yılını kutladıklarını hatırlatan Ferrer, Kadir Has Üniversitesi'nde düzenlenecek "Aşkı Konuşanlar ve İşini Aşkla Yapanlar" konferansının kendisi için ayrı bir anlam taşıdığını bildirdi.

Beş gün boyunca İstanbul'da kalması beklenen Ferrer ile eşi Hofer, kendisini bekleyen özel bir araçla havalimanından ayrıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Audrey Hepburn İtalya Politika Güncel Haberler

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

Hava sıcaklığı 12 derece birden artıyor! Meteoroloji'den 'Dışarı çıkmayın' uyarısı

Hava sıcaklığı 12 derece birden artıyor! Meteoroloji'den "Dışarı çıkmayın" uyarısı

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Ölümcül Takip filmi oyuncuları kim, konusu ne? Ölümcül Takip filmi ne zaman, nerede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! 10 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Şanlıurfa'dan Ankara'ya getirilen kuduz köpek olayı ne, köpekler nerede? Buket Özgünlü Boyacı kimdir, Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı mı? 10 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 10 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 10 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! CANLI maç izle! (POLONYA-TÜRKİYE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 10 Haziran günün maçları nereden izlenir? Dolar ne kadar, yükseldi mi? 10 Haziran Dolar ne kadar oldu, kaç TL? 11 Haziran Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 11 Haziran burç yorumları nedir? KULAK ÇINLAMASI NEDEN OLUR? Kulak çınlaması nasıl geçer?
Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title