Haberler

Fikret Şeneş'in Cenazesinde Ajda'ya Büyük Şok

Güncelleme:

Mustafa Denizli'nin Çiğdem Kayalı'dan olan kızı Lal Denizli ve Şebnem Çapa Ajda Pekkan'a "Ne yüzle geldi buraya" diye tepki gösterdi.

Ünlü söz yazarı Fikret Şeneş son yolculuğuna uğurlandı. Teşvikiye Camii'ndeki cenaze törenine katılan Ajda Pekkan'a, Fikret Şeneş'in yakınları tepki gösterdi.

"NE YÜZLE GELDİN BURAYA"

Fikret Şeneş ile arası yıllardır bozuk olan Ajda Pekkan, cenaze töreninde şok bir tepkiyle karşılaştı. Mustafa Denizli'nin Çiğdem Kayalı'dan olan kızı Lal Denizli ve Şebnem Çapa Ajda Pekkan'a "Ne yüzle geldi buraya" diye tepki gösterdi.

HEMEN TÖRENDEN AYRILDI

Denizli ve Çapa, Ajda Pekkan'a söz yazarı Hakan Eren aracılığıyla "Fikret Hanım'a karşı son görevini yapsın, ama sakın gelip bize başsağlığı dilemesin" mesajını gönderdi. Ajda Pekkan da cenaze töreninde kısa bir süre kaldıktan sonra acele adımlarla cami avlusundan ayrıldı.


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mustafa Denizli Fikret Şeneş Şebnem Çapa Ajda Pekkan Magazin Güncel Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

500

Yorumlar (48)

kaynaaromobilWeb@haberler.com:

Cenazede ve düğünde mazeret olmaz.cenazeye gelen kim olursa olsun kovulmaz.

66
9
yanıtYanıtla
SUNA YILMAZ:

NE OLURSA OLSUN CENAZEYE GELEN KİŞİ KOVULMAZ

58
3
yanıtYanıtla
pisagor1725mobilWeb@haberler.com:

Defolsun Tayyip yalakasi

30
25
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

ATIN DIŞARI AKP''Lİ AJDAYI!!

13
33
yanıtYanıtla
Sade vatandaş:

Ajda hanım ve Fikret hanımın dostlukları çok eski ve köklüydü, ben 70''li yılların başından tanığım Sanatçıyı yakışıksız şekilde refüze edenlerin de annelerinin yaşı da yetmez bunu bilmeye. Araları bozulmuş olabilir ama dünya hali bu kişiler pişman da olabilir ve helallik vermeye gelmiş olabilir. . Cenaze sahipleri acıları ile ilgilensinler bunlarla değil. Çok ayıp. Taraf da tutmuyorum ama aklın yolu bir. . Allah''ın evine helallik vermeye ''gitsin'' denmez. Dinimize de, anadolu kültürümüze de yakışan bir durum değil. Biri söz yazdı diğeri gümbür gümbür okudu ünlendirdi. . biri olmasa diğeri olmaz. .

38
5
yanıtYanıtla
4040:

estetik yüzüyle geldi size ne

37
6
yanıtYanıtla
sewinç:

ÇOK ayıp etmişler. . nede olsa ölüm bu

35
8
yanıtYanıtla
Muhlis bey:

büyük ayıp saygısızlık bir cenaze ziyaretinde . üstelik anneleri yaşındaki bir insana . terbiyesizlik epitimsizlik . aile terbiyesinden yoksunluk . bir yaş büyüğün bile abi abladır

32
9
yanıtYanıtla
misafirMobil-ANDROID:

MILLET ne hale geldi....bir kartopu bir can alıyor...bir minübüs şoförü testere filmine konu olacak şekilde cana kırıyor...BILAL ERDOĞAN 140 metrelik dev gemi alıyor filosuna...diger yandan ekonomik sıkıntıdan intihar vakaları artıyor...YENİ TÜRKİYE 'nin ömrü pek uzun gözükmüyor

36
5
yanıtYanıtla
ismail karaköy:

Cenazeye gelen insana ne yüzle geldin denmez asıl ve büyük terbiyesizlik cenazede bunu konuşandır. AJDA PEKKAN insanlığını yapmış siz bilmiyorsanız o sizin sorununuz. . .

36
2
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title