Haberler

Fethiye İki Otomobil Arasında Sıkışan Motosiklet Sürücüsü Öldü

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde önüne çıkan otomobile çarpmamak için durmak isterken, arkadan gelen başka bir otomobilin çarpması sonucu iki araç arasında sıkışan motosiklet sürücüsü 32 yaşındaki Mehmet Çoban, yaşamını yitirdi.

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde önüne çıkan otomobile çarpmamak için durmak isterken, arkadan gelen başka bir otomobilin çarpması sonucu iki araç arasında sıkışan motosiklet sürücüsü 32 yaşındaki Mehmet Çoban, yaşamını yitirdi. Olay anı çevredeki bir güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Yeni Mahalle Adnan Menderes Bulvarı üzerinde 48 PG 309 plakalı motosikletiyle ilerleyen evli ve 2 çocuk babası marangoz Mehmet Çoban, kontrolsüz kavşaktan karşıya geçmeye çalışan 59 yaşındaki Muhsin Gök'ün kullandığı 48 GG 097 plakalı otomobile çarpmamak için fren yaptı. Bu sırada arkasında seyreden 50 yaşındaki İbrahim Durgut'un kullandığı 48 HZ 153 plakalı otomobil motosiklete çarptı. İki otomobil arasında sıkışan motosiklet sürücüsü Mehmet Çoban, saniyeler içinde yaşanan kazada yaşamını yitirdi. Motosiklet sürücüsü Çoban'ın kaskının ise birkaç metre ileriye fırladığı görüldü.

SÜRÜCÜLER GÖZALTINA ALINDI

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, çevrede güvenlik önlemi aldı. Kazayı yara almadan atlatan otomobil sürücüleri Muhsin Gök ve İbrahim Durgut gözaltına alınarak Fethiye Polis Merkezi'ne götürüldü.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Mehmet Çoban'ın cenazesi Fethiye Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından cenaze aracına konularak Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza yerine gelen Çoban'ın yakınları ise sinir krizi geçirdi. Kazaya ilişkin soruşturma sürüyor.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Diğer yandan, saniyeler içinde meydana gelen kaza anı çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde kavşaktan karşıya geçmeye çalışan otomobil yolun ortasına geldiğinde önce hafif şekilde sarsılıyor, ardından diğer otomobil hem motosiklete hem de otomobile çarpıyor. Çarpışmanın etkisiyle araçlar yolun farklı noktalarına savrulurken, motosiklet sürücüsünün ise asfalt zeminde birkaç metre sürüklendiği görülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Durgut Mehmet Çoban Fethiye Muğla Politika Güncel Haberler

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Bakmadan Geçme

Kurbanlık vekalet nasıl verilir, nasıl alınır, ne söylenir 2024? Dybala Galatasaray'a mı gelecek? 5 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 5 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 5 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 5 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 5 Haziran 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 5 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 5 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 5 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Portekiz Finlandiya maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Portekiz Finlandiya hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title