Haberler

Feridun Düzağaç Best Fm'deydi

Güncelleme:

Feridun Düzağaç, "FLU" adlı yeni albümü ile bugün 11.30-12.00 arası Best FM'de "Arzu'nun İnleyen Nağmeleri"ne canlı yayın konuğu oldu.

"Maalesef futbolla arama girdiler…"

Arzu Çağlan'ın "iyi bir Beşiktaşlısın ve spor yazıları yazıyordun, neden bıraktın? sorusuna,

"Belki yaşımla alakalı, biraz da bugünün futbol taraftarı benim sevdiğim gibi sevmiyor futbolu, ben gerilimden korkarım, futbol çok başka bir şey oldu. Özellikle Fenerbahçe- Galatasaray rekabeti çok başkalaştı, nefrete dönüştü. Medya ve Futbol programları taraftarı çok yönlendiriyor. Ben Beşiktaşlı olarak Fenerbahçe ve Galasaray'ın Avrupa yolculuğunu gönülden destekliyorum, bu bile tuhaf geliyor renkdaşlarıma. Keşke spor yazmaya devam edebilseydim. Umudum şu; taraftarlık, centilmenlik, spor sevgisi bilinci artsın, ben de bu arada onun küçük bir ikonu olarak yeşil sahalara döneyim, çok seviyorum yazmayı ama maalesef futbolla arama girdiler" diye yanıtladı.

"Hayatımın En önemli şarkısı"

"Unutama Beni" şarkısını Esmeray ve Candan Erçetin'den sonra, bir erkek ses olarak çok farklı bir yere taşımışsın, nasıl yorumlayacaksın?

"Bu şarkı benim hayatımdaki en önemli şarkı diyebilirim aslında. En çok çalıp söylediğim şarkıdır. Bu şarkının benim üzerimde bıraktığı hissi anlattım şarkıda, unutama beni diyebilmiş bir şarkıdır bu. Riskli bir şey böyle çok bilenen bir şarkıyı söylemek ama Esmeray'ın oğlu Kağan'ın çok beğendiğini söylemiş, sevindim tabiî ki. Yani şu ana kadar kalp kıran, heves kıran bir yorumla karşılaşmadım. "Unutama Beni" diyebilmek büyük bir laf, beddua, zor bir şarkı. Severek ve hissederek söyledim. Albümün geneli böyle aslında, enstrümanlar ön planda, hatta bu albümde müzisyen arkadaşlarıma; 'enstrümanlara tapalım' dedim ve hakikaten de öyle oldu"

Kaynak: Bültenler / Güncel

Feridun Düzağaç Galatasaray Arzu Çağlan Fenerbahçe Güncel Haberler

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den 'Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok' çıkışı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den "Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok" çıkışı

Kaçak çalıştıkları tespit edildi! Çay toplayan Senegalli işçiler sınır dışı edilecek

Kaçak çalıştıkları tespit edildi! Çay toplayan Senegalli işçiler sınır dışı edilecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title