Haberler

Fenerbahçe Grundigli Oyuncu Uslupehlivan "Herkes Yenilgiden Sonra Daha Güzel Yükselir"

Fenerbahçe Grundigli oyuncu Uslupehlivan "Herkes yenilgiden sonra daha güzel yükselir""Yavaş yavaş kendimizi toparlayıp lige dönme zamanı"Mustafa AKIN MONTICHIARI(ITALYA),(DHA)CEV Denizbank Şampiyonlar Ligi Final Four üçüncülük mücadelesinde gülen taraf Dinamo Kazan'ı 3-1 mağlup eden Fenerbahçe Grundig oldu.

Fenerbahçe Grundigli oyuncu Uslupehlivan "Herkes yenilgiden sonra daha güzel yükselir"

"Yavaş yavaş kendimizi toparlayıp lige dönme zamanı"

Mustafa AKIN MONTICHIARI(ITALYA),(DHA)

CEV Denizbank Şampiyonlar Ligi Final Four üçüncülük mücadelesinde gülen taraf Dinamo Kazan'ı 3-1 mağlup eden Fenerbahçe Grundig oldu.

İtalya'nın Montichiari kentinde düzenlenen organizasyonda üçüncülük maçını kazanan Fenerbahçe Grundig'de Polen Uslupehlivan, dün oynadıkları VakıfBank mücadelesi ile ilgili söylenecek çok fazla şeyin olmadığını, kötü bir voleybol oynayıp kaybettiklerini dile getirdi.

Avrupa şampiyonasında mücadele ettiklerini ve buradan bir madalya ile gitmeleri gerektiğini ifade eden Polen Uslupehlivan, "Bugünkü maç o yüzden önemliydi. Şimdi lig Play-Off'ları başlayacak. Çok da bir zamanımız yok. Bunun için burası hem mental anlamda hem de psikolojik anlamda gerçekten çok önemliydi bizim için. Madalyayı aldık, şimdi yavaş yavaş kendimizi toparlayıp lige dönme zamanı. Herkes bir yenilgi aldıktan sonra zor ama daha güzel bir şekilde yükselir. Bence Play-Off'lar için hazırız" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Denizbank Şampiyonlar Ligi Polen Uslupehlivan Fenerbahçe Grundig Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title