Haberler

Fenerbahçe Grundig'de Tek Hedef Kupa

Sercan SAPANATAN, İstanbul-DHABayanlar Voleybolu'nun takımlar düzeyindeki en prestijli kupası olan Denizbank CEV Şampiyonlar Ligi'nde son 4 takım arasında kalan Fenerbahçe Grundig takımının yıldız oyuncuları Eda Erdem ve Dicle Nur Babat İtalya seyahati öncesi DHA'ya konuştular.

Sercan SAPANATAN, İstanbul-DHA

Bayanlar Voleybolu'nun takımlar düzeyindeki en prestijli kupası olan Denizbank CEV Şampiyonlar Ligi'nde son 4 takım arasında kalan Fenerbahçe Grundig takımının yıldız oyuncuları Eda Erdem ve Dicle Nur Babat İtalya seyahati öncesi DHA'ya konuştular.

İtalya'nın Montichiari kentinde 9-10 Nisan tarihlerinde oynanılacak olan Denizbank CEV Şampiyonlar Ligi Final Four'u için bugün yola çıkan Fenerbahçe Grundig ilk maçını bir diğer Türk takımı olan Vakıfbank ile oynayacak.

Fenerbahçe Grundig takımının tecrübeli oyuncusu Eda Erdem zorlu final-four etabını değerlendirdi. 2012 yılında yaşadıkları şampiyonluğun bir kez daha tekrarlamak istediklerini söyleyen Eda Erdem Vakıfbank maçının kendileri için çok zorlu geçeceğini söyledi. Eda "Final-four'a bir kez daha katıldığımız için tatlı bir heyecan var. Benim Fenerbahçe ile bu 4'üncü final-four'um olacak. Hepsinde de madalya ile dönme başarısı yakaladık. Umarım bu 4'üncü final-four'dan da altın madalya ile dönme başarısı gösteririz" dedi.

"LİGDE DE BİZİ EN ZORLAYAN EKİP VAKIFBANK"

Denizbank CEV Şampiyonlar Ligi'nde final-four'da Vakıfbank maçını da değerlendiren tecrübeli milli oyuncu Vakıfbank'ın ligde de kendilerini en zorlayan ekip olduğunu belirtti. Eda Erdem "Vakıfbank maçı zorlu bir maç olacak. Ligde de bizi en zorlayan ekip Vakıfbank. Çok iyi bir kadroları var. Hem Türkiye'de hem de Avrupa için çok iddialı bir kadroları var bizim gibi. Bu sene onlarla 3 kez karşılaştık ve 2 galibiyet 1 mağlubiyet aldık. Tüm maçlarımız onlarla 3-2 sonuçlandı. Şimdi de final-four'da karşılaşacağız. Zorlu bir maç daha bizi bekliyor ama biz bunun bilincinde orya gidiyoruz. Rakip çok iyi bir takım ve çok iyi voleybol oynuyorlar. Bizde Fenerbahçe olarak çok istekliyiz ve bu maçı erken final olarak görüyoruz. İnanıyorum ki tüm Fenerbahçeli taraftarların da desteği ile bizde takım olarak güzel bir performans göstererek adımızı finale yazdıracağız" şeklinde konuştu.

Final-Four'a kalana kadar bir çok zorlu maç oynadıklarını hatırlatan Eda Erdem özellikle 6'lı play-off turunda ki rakipleri olan Dinamo Moskova karşılaşmasının kendilerini en çok zorlayan takım olduğunu söyledi.

"İLK KEZ FİNAL-FOUR'DA MÜCADELE EDECEĞİM İÇİN ÇOK MUTLU VE HEYECANLIM"

Fenerbahçe Grundig'in genç oyuncularından olan ve ilk kez Denizbank CEV Şampiyonlar Ligi'nde final-four heyecanı yaşayacak olan Dicle Nur Babat ise tek amaçlarının bu kupayı kazanmak olduğunu söyledi. İlk kez final-four'da mücadele edeceği için çok mutlu ve heyecanlı olduğunu belirten Dicle "Voleybol'da ki tüm ilklerimi Fenerbahçe forması ile yaşadım umarım Vakıfbank'ı yenerek final çıkarız" diye konuştu.

Bu seneki en önemli hedeflerinini Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu olduğunu belirten Dicle "Çok iyi çalışıyoruz. Maçlara çıktığımızda da bu düşünce ile en iyi performansımızı gösteriyoruz. Dinamo maçı bizim için çok zor bir maç oldu. Ama kazanarak final-four'a kalma başarısını gösterdik" dedi.

Vakıfbank'ı geçmeleri durumunda finalde ev sahibi İtalyan takımı Pomi ile karşılaşmak istediğini söyleyen Dicle " Rus takımı Dinamo Kazan bize çok daha ters gelebilecek bir takım. Ev sahibi avantajı olsada finalde Pomi ile karşılaşmak isterim. Çünkü biz Pomi'yi daha rahat geçebileceğimizi düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fenerbahçe Grundig Dicle Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title