Haberler

Yolcuya yumruk atan İETT şoförünün sertifikası iptal edildi

Güncelleme:

İstanbul'da bir yolcunun İETT şoförüne "Cevizlibağ durağından geçiyor mu?" diye sormasıyla başlayan tartışma, yumruklu saldırı ile bitti. Saldırıya uğrayan yolcu olay anını cep telefonu ile kaydederken bugün İETT otobüsü şoförünün sertifikası iptal edildi.

Dün öğle saatlerinde Fatih Pazartekke otobüs durağında iddiaya göre İETT otobüsüne binen bir yolcu şoföre Cevizlibağ'dan geçip geçmediğini sordu. Şoförün "görmüyor musun, orada yazıyor" şeklinde tepki gösterdiği yolcu cep telefonu kamerasıyla kayıt almaya başladı.

DÖVEREK OTOBÜSTEN ATTI

Kayıt aldığını gören şoför de yerinden kalkarak yolcunun üzerine yürüdü. Şoför, yumruklar savurduğu yolcuyu araçtan indirip yoluna devam etti. Öte yandan, doktor olan yolcunun yediği yumruklar sonrası hastaneden darp raporu alarak, sürücüden şikayetçi olduğu öğrenildi.

ŞOFÖRÜN SERTİFİKASI İPTAL EDİLDİ

Olaya karışan şoförle ilgili açıklama yapan İETT Genel Müdürlüğü şoförün sertifikasının iptal edildiğini duyurdu. İETT'ye ait sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Yolcuya yönelik kaba davranışta bulunan Özel Halk Otobüsü şoförünün sertifikası iptal edilmiş; şoför, toplu taşıma araçlarını kullanmaktan men edilmiştir. Kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadeleri yer aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cevizlibağ Fatih İETT Haberler

Sinem Dedetaş, Hilmi Türkmen'in izin verdiği tartışmalı binanın ruhsatını iptal etti

Sinem Dedetaş, Hilmi Türkmen'in izin verdiği tartışmalı binanın ruhsatını iptal etti

'Ablamın yardımına nasıl geç gidersin?' dayağı! Eniştesini öldüresiye dövdü

"Ablamın yardımına nasıl geç gidersin?" dayağı! Eniştesini öldüresiye dövdü

Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş'a silahlı saldırı

Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş'a silahlı saldırı

İngiltere'yi sarsan kanlı hesaplaşmanın arkasından 2 Türk çetesi çıktı

İngiltere'yi sarsan kanlı hesaplaşmanın arkasından 2 Türk çetesi çıktı

500

Yorumlar (8)

Kıvanç Koçak:

Yolcu tabiki soracak. Şoförün artistlik yapmasına gerek yok. Saldırıp dışarı atmaya hiç hakkı yok. Yerinde bir ceza olmuş!

74
7
yanıtYanıtla
Aydın Şenol:

şöförün tavrı sert olmuş ve görevinden alınarak cezası verilmiş ama eline telefonu alıp ona tuzak kuran tahrik edip sinirlendirerek hata yaptıran kişide çok aşağılıkca oyun oynamış

3
23
yanıtYanıtla
Tolga Şamcı:

Taksiciler başta olmak üzere Şoför esnafının çok ciddi disipline edilmesi lazım. Değerli meslektir Önüne gelen şoför olmamalı...

20
1
yanıtYanıtla
Necdet Doğruer:

Özel halk otobüsü şoförü. En üstte şoför e tuzak kurmuş diyen arkadaşta keşke senin başına gelse elinde kayit olmasa otobüsten atıldığında ne yapacağını bilmesen çok gzuel olurdu.

12
1
yanıtYanıtla
by nokta:

Herşey cok güzel olacak İstanbul

11
2
yanıtYanıtla
Hayri :

Bu mesleği şöför olanlar galiba çok insan ve çok olayla karşılaşmaktan olacak imajları bozuk hele çook eski yıllarda şöförlük çok alt sınıfta görülürdü çoğunun şiddete açık olması herhalde antremanlı olmalarından

11
1
yanıtYanıtla
ali uyar:

59a nın söförleride böyle kaç defa şikayet ettim 153 e aynı şoförler devam ediyor. Aksam saat 20:00 da 3 4 adet sefer birden iptal ediyor 59a anons olarak mobiett de geciyor 1 aracta arıza olurda 4 aracta birdenmi arıza olur 20 de son sefer yapıolar bilerek şikayet ettim gene sonuç yok şöförlerde kabadayı

9
1
yanıtYanıtla
ÖNDER ÇELİK:

BRAVO BAŞKAN

9
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title