Haberler

FATİH'TE TAKSİCİLERE CEZA YAĞDI

Güncelleme:

FATİH'de taksicilere yönelik denetim yapıldı.

FATİH'de taksicilere yönelik denetim yapıldı. Denetimde, yolcu kılığında taksiye binmeye çalışan sivil trafik polisini Yenibosna'ya gitmek koşuluyla taksisine alan sürücünün taksisi trafikten men edilerek 1339 lira para cezası kesildi. 3 taksiciye de emniyet kemeri takmadığı için 144'er lira para cezası kesildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Fatih Vatan Caddesi'nde taksicilere yönelik denetim gerçekleştirdi. Vatan Caddesi'nde sivil trafik polisleri, uygulama noktası önünde durarak yolcu seçen ve kurallara uymayan taksi sürücülerini denetim noktasında bekleyen trafik ekiplerine bildirdi. Uygulama noktasında durdurulan taksicilerin evrak ve belgeleri kontrol edildi. Sivil Trafik Polisi'ni, Yenibosna'ya gitmek koşuluyla taksisine alan sürücü, denetim noktasında durduruldu. Sürücüye, yolcu seçmekten aracı trafikten men edilirken 1339 lira para cezası kesildi. Ayrıca denetimlerde emniyet kemeri takmadığı belirlenen 3 taksiciye 144'er lira para cezası kesilirken, İçişleri Bakanlığı'nca hazırlanan 12 kuralın yer aldığı broşür verildi.

11 BİN LİRA KİRA ÖDÜYORUZ

Taksici Mehmet Temizer, Denetimlerden memnunum. Bu denetimlerle birlikte korsanları da denetleseler bence çok iyi olur. Sadece ticarileri denetlemesinler. Biz burada yevmiye veriyoruz. 11 bin lira kira ödüyoruz, vergi veriyoruz. Korsanlar bedavadan para kazanıyor dedi.

TAKSİMETREMİ HER ZAMAN AÇARIM

Sivil trafik polisini aracına alarak uygulama noktasına gelen Sezgin Bölük, Gitmek istediği yere 45-50 lira yazar dedim ama taksimetremi açtım. Taksimetre orada görünüyor. Benim taksimetrem açık. Her zamanda açarım. Tüm belgelerimde tam. Arap turistler hep pazarlık yapmaya çalışıyorlar. Ben o yüzden sıkıntı çıkmaması için taksimetremi açıyorum dedi.

KEMER TAKMADIĞIM İÇİN CEZA YEDİM

Emniyet Kemeri takmadığı için 144 lira para cezası kesilen sürücü Ahmet Coşkun'a 12 kural broşürü verildi. Coşkun, Kemer takmadığım için ceza yedim. Olabilir, başka bir şey olmasında sonuçta hizmet yapıyoruz. 12 kural yeni başladı. Bizde öğrenmeye çalışıyoruz şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Vatan Caddesi Yenibosna Fatih Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

HIDIRELLEZ NE ZAMAN 2024? Hıdırellez bayramı bu yıl hangi tarihte, ayın kaçında kutlanacak? Ankara metro çalışıyor mu? 3 Mayıs Cuma Ankara metrolar açık mı, hangi metrolar açık? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 3 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title