Haberler

Durak soran yolcuyu yumrukladı! İETT şoförünün saldırı anı kameraya yansıdı

Güncelleme:

İstanbul'da bir yolcunun İETT şoförüne "Cevizlibağ durağından geçiyor mu?" diye sormasıyla başlayan tartışma, yumruklu saldırı ile bitti. Saldırıya uğrayan yolcu olay anını cep telefonu ile kaydetti.

Fatih'te İETT otobüsüne binen bir yolcu ile şoför arasında tartışma çıktı. İddiaya göre, yolcu şoföre "Cevizlibağ durağından geçiyor mu?" diye sordu. Şoförün "Görmüyor musun, orada yazıyor!" diyerek tepki gösterdiği yolcu, o anları cep telefonu kamerasıyla kayıt almaya başladı.

Durak soran yolcuyu yumrukladı! İETT şoförünün saldırı anı kameraya yansıdı

YUMRUKLAYIP ARAÇTAN İNDİRDİ

Yolcunun kayıt aldığını gören şoför yerinden kalkarak yolcunun üzerine yürüdü. Şoför, yumruklar savurduğu yolcuyu araçtan indirip yoluna devam etti. Yumrukların hedefi olan yolcu tüm yaşananları cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydetti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cevizlibağ Fatih İETT Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500

Yorumlar (20)

Selin kibar:

Bunlar İETT ye bağlanan özel halk şoförleri bu şoförlerin tahsil seviyesi lise ve üzeri olmalı bir çok psikolojik eğitimden geçmeli ülkemiz diğer ülkelere kıyasla bu konuda çok geri

28
4
yanıtYanıtla
Ben Ekonomistim:

Adam olsa piyasada iş bulur. Böyle torpille işe yerleşirse böyle olur.

6
4
yanıtYanıtla
ahyed yıldız:

şoförü resmen tahrik etmiş. sırf kayda almak için şoför gelsin dövsün demiş. öncesini bilmem ama kayda göre vatandaş suçlu şoför haklı.

9
0
yanıtYanıtla
osmanlı:

Evet yada hayır yahut baş işareti vermek cokmu zor. Ne oldu. Şimdi işinden olacaksın. Kızım Holan da da hergün belediye otobüsü ile gidiyor işe. Şoför her sabah otobüse binen yolcuya tebessüm ile günaydın diyormuş. İnsanlık ve medeniyyet çok mu zor.

5
1
yanıtYanıtla
Buğra Ozturk yılmaz:

Resmen şöförü tahrik ediyon şöför adres defteri degil bide kameraya cekiyon belliki birilerinden emir almışın sen meshur olmak isteyen bu aralar iett şöförlerini kullanıyor

2
2
yanıtYanıtla
İrfan Oğuz Bursa:

şoför haklı kamerayı açan karşısındakini tahrik ediyor.

2
1
yanıtYanıtla
Seyit sari:

O mesleği yapıyorsan mecbur bilgi vereceksin kardeşim

0
3
yanıtYanıtla
by nokta:

1000 tane oyum olsa 1 tanesini vermem. Ne hale geldi İstanbul

0
2
yanıtYanıtla
pederpan:

Bu adamın bir daha otobus vb araçları kullanmaması için SRC belgeleri iptal edilmeli.

0
1
yanıtYanıtla
Mehmet Ben:

Almış eline telefonu şöförü tahrik ediyor

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title