Haberler

Fadik Sevin Atasoy Tek Kişilik Müzikal Oyunla Amerika'da!

Güncelleme:

Başarılı oyuncu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde bir ilke imza atarak kendi yazdığı tek kişilik müzikal oyunla Amerika'da tiyatro sahnesinde olacak.

Prodüktörlüğünü Fadik Sevin Atasoy'un sahibi olduğu Red Case Entertainment'ın üstlendiği, yönetmenliğini tek kişilik kadın showları üzerine uzmanlaşmış Capshaw Spielberg Vakfı'nın da yöneticisi olan ödüllü yönetmen Che Rea Adams'ın yaptığı "Muse90401", 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Los Angeles Edgemar Center for The Arts Tiyatrosu'nda sahnelenecek.

"BENİM İÇİN HEYECAN VERİCİ"

Kadın olmayı, yaşamayı, neşeyi savunan oyun hakkında Fadik Sevin Atasoy, "Benim için çok heyecan verici bir proje… Amerika 'da ilk defa bir Türk kadın oyuncu, İngilizce olarak kendi yazdığı tek kişilik oyunu ile, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde tiyatro sahnesine çıkacak… Bir Türk kadını olarak tarihte bir ilk olacak bu projenin yaratıcısı ve parçası olmak bana mutluluk ve gurur veriyor. Uluslararası bir platformda ülkem adına ve benden sonra gelecek olan nesiller adına bir umut olmak ve bu işin altından alnımın akı ile çıktıktan sonra bu şovu dünyaya taşımak benim için en büyük mutluluklardan biri olacak" dedi.

Fadik Sevin Atasoy tarafından dokuz ayda İngilizce olarak kaleme alınan tek kişilik müzikal komedi "Muse90401", sanat gezegeninden dünyaya gönderilen bir esin kaynağının edebiyat ve tarihteki kadınlara yeni bir final yazması üzerine kurulu bir kadın hikayesi…

Los Angeles'ın ardından "Muse90401", Newyork, Washington, Philedelphia, Londra, Edinbourg, Avusturalya ve Kanada da sahnelenmesi planlanıyor.

"MUSE 90401" HAKKINDA...

Türkçe karşılığı "esin kaynağı" anlamına gelen "Muse", Fadik Sevin Atasoy'un son 4 yıldır yaşadığı Santa Monica'nın posta kodu "90401" ile bütünleşerek oyunun adını oluşturuyor. Oyunda yer alan sanat gezegeninde esin kaynağı misyonu taşıyan herkes bir dosya numarasına sahip. Fadik Sevin Atasoy'un numarası da 90401

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Fadik Sevin Atasoy Güncel Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

Bakmadan Geçme

23 Eylül hangi burç? 23 Eylül'de doğanlar hangi burç oluyor? 23 Eylül tarihi hangi burç olur? Barbara Palvin aldatıldı mı? Dylan Sprouse, Barbara Palvin'i aldattı mı? İSTANBUL HAVA DURUMU İstanbul'da bu hafta hava nasıl? Meteoroloji uyardı! Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur?
Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

500

Yorumlar (1)

pompacı:

harika güzel yerim seni

3
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title