Haberler

    Facebook Messenger kafa karışıklıklarını ortadan kaldırıyor!

    Güncelleme:

    Yeni güncelleme ile birlikte Facebook Messenger'ın sesli ve görüntülü arama özelliklerinin kullanımının kolaylaştırılması hedefleniyor.

    Meta, Facebook Messenger uygulamasına büyük bir önem veriyor. Uygulamanın sesli ve görüntülü arama özelliklerini geliştirmek isteyen şirket, yeni bir güncelleme getirdi. Yeni güncelleme ile birlikte Facebook Messenger'ın kullanımının kolaylaştırılması hedefleniyor.

    Messenger yeni güncelleme ile artık daha kullanışlı

    Uygulamada bundan böyle tüm aramaları bir arada gösteren yeni bir sekme yer alacak. Yeni "Aramalar (Calls)" sekmesi, tüm sesli ve görüntülü aramalarınızı tek bir yerde toplayarak kullanım kolaylığı sunacak. Yeni özellik Android ve iOS cihazlarda Messenger uygulamasındaki "Sohbetler" bölümünün hemen yanında yer alacak.

    MSN Messenger'in efsane özelliği Instagram'a geliyor

    Yeni özellik, cevapsız aramalar dahil, yaptığınız veya aldığınız her aramayı görüntülemenize olanak sağlıyor. Yeni sekme sesli ve görüntülü arama sekmelerinin yanı sıra kişilerinizin bir listesini de içerisinde barındırıyor. Böylece aramak istediğiniz kişiye ulaşmak daha kolay olacak.

    Facebook Messenger, tüm aramalarınızı özel bir "Aramalar" sekmesinde birleştirerek bir başka Meta uygulaması olan WhatsApp'ın ayak izlerini takip etmiş oldu. WhatsApp'ın arama özelliği ve aramalar kısmı uzun süredir kullanılıyor. Messenger da bu yeni sekme ile aramaları çok daha kolay hale getirme niyetinde.

    Dünyada genel olarak oldukça popüler olan Facebook Messenger'ın şimdiye kadar aramaları tek bir yerde toplamamış olması oldukça şaşırtıcı. Daha önce arama özelliğini kullanmak için, aramak istediğiniz kişi ile sohbet penceresini açmanız gerekiyordu.

    Meta, Messenger'da her gün dünya çapında 300 milyondan fazla sesli ve görüntülü arama yapıldığını açıkladı. Hal böyle iken gelen yeni sekme ile uygulamanın sadece mesajlaşmak için kullanılmadığı daha net bir şekilde ortaya konmuş oldu.

    Bakalım yeni güncelleme Facebook Messenger uygulamasındaki sesli ve görüntülü arama sayısına olumlu yansıyacak mı? Siz Messenger'ın yeni sekmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

    Kaynak: Shiftdelete / Güncel

    Facebook Messenger Haberler

    Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

    Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

    Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

    Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

    Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

    Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

    Bakmadan Geçme

    Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
    Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

    Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title