Haberler

Eylem Yapan Anneler Bakanların Ziyaretinden Memnun

Diyarbakır’da yaklaşık 23 gündür çocuklarının dağdan getirilmesi için eylem yapan anneler, Bakanların ziyaretinden memnun kaldıklarını söyledi.

Diyarbakır'da yaklaşık 23 gündür çocuklarının dağdan getirilmesi için eylem yapan anneler, Bakanların ziyaretinden memnun kaldıklarını söyledi.

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, İçişleri Bakanı Efkan Ala ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, dün eylem yapan annelerle bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Eylemlerine devam eden anneler, Bakanların ziyaretini olumlu bulduklarını belirterek çocuklarına bir an önce kavuşmak istediklerini kaydetti. Bitlis Hizan'dan gelen Vedat Aydın'ın annesi Leman Aydın, Başbakan Yardımcısı Atalay ile Bakanların kendilerini ziyaret ettiğini ve ziyaretten umutlu olduklarını söyledi. Anne Aydın, "Bakanlar bize umut verdiler. İnşallah bir çözüm olacak. Bakanlar geldiği için biz çok memnun olduk. İnşallah çözüm de olacak. Biz çocuklarımızı istiyoruz barış istiyoruz, huzur istiyoruz. Çocuğumun artık gömleğini koklamak istemiyorum. Ben Vedat'ımı yanımda istiyorum, Vedat'ın kokusunu almak istiyorum. Atalay çok duygulandı, çok ümit verdi bize" dedi.

"ÖNCE BARIŞ İSTİYORUM SONRA ÇOCUĞUMU İSTİYORUM"

Kars'tan gelen Faruk Taşçı'nın annesi Rahime Taşçı ise tek evladının olduğunu belirterek çocuğunun bir an önce gelmesini istedi. Anne Taşçı, "Bu benim tek oğlumdur. Önce barış istiyorum sonra çocuğumu istiyorum. 3 aydır çocuğumdan haber alamıyorum. Faruk'umu istiyorum. İki defa geldim, ilkinde geldim kalacak yerim olmadığı için geri döndüm, bugün yine geldim, maddi imkanımız yetersizdir. Selahattin Demirtaş'a Başbakan'a sesleniyorum Barış olsun çocuğum geri gelsin" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Beşir Atalay Vedat Aydın Diyarbakır Efkan Ala Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Tamı tamına 1,5 ton! 'Toros Kaplanı' isimli boğa, pazara ayak basar basmaz satıldı

Tamı tamına 1,5 ton! 'Toros Kaplanı' isimli boğa, pazara ayak basar basmaz satıldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title