Haberler

ETİYOPYALI MUNA, GAZİANTEP'E GELİN GELDİ

Güncelleme:

GAZİANTEP'in Nurdağı ilçesinde yaşayan, Mehmet Uğur Şahin (28), Etiyopya'da tanıştığı Muna Sadık (25) ile hayatını birleştirdi.

GAZİANTEP'in Nurdağı ilçesinde yaşayan, Mehmet Uğur Şahin (28), Etiyopya'da tanıştığı Muna Sadık (25) ile hayatını birleştirdi. Düğün Türk geleneklerine göre yapıldı.

Bir şirkette kimya mühendisi olarak çalışan Mehmet Uğur Şahin, bir yıl önce kuzenlerini ziyarete gittiği Etiyopya'da Muna Sadık ile tanıştı. Arkadaşlıkları aşka dönüşen çift, bir yılın ardından evlenme kararı aldı. Etiyopya'da nişanlanan çift için dün akşam Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde düğün töreni düzenlendi. Nurdağı Kaymakamı Sinan Korkmaz ve davetlilerin katıldığı düğünde çiftin nikahlarını ise Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak kıydı.

Türk geleneklerine göre yapılan düğünde gelin Muna Sadık eşi Mehmet Uğur Şahin ile dans edip, halay çekti. Muna Sadık, Gaziantep'e gelin geldiği ve düğününün de Türk geleneklerine göre yapıldığı için mutlu olduğunu söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Uğur Gaziantep Etiyopya Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title