Haberler

Esnaflardan Yılmaz Ve Turan'a Yoğun İlgi

Güncelleme:

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ve AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, ilçe esnaflarını ziyaret ederek hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.

Seçim Koordinasyon Merkezi programları çerçevesinde esnaf ve vatandaş ziyaretlerine büyük önem veren AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, bu kez ilçede bulunan AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ile birlikte çeşitli ziyaretlerde bulundu. AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, AK Parti ve MHP teşkilat yöneticilerinin de hazır bulunduğu programlarda Çarşı Mahallesi'nde yer alan kahvehaneler, çay bahçeleri ve işletmeler ziyaret edildi.

İSTİKRARIN DEVAMI ÇOK ÖNEMLİ

Kahvehane ziyaretleri dışında ilçedeki işletmelerden alış veriş yapan vatandaşlarla da selamlaşan Yılmaz ve Turan, kendilerine gösterilen ilgiden son derece memnun oldu. 31 Mart'ta yapılacak olan mahalli idareler seçimleri için esnaflardan ve Kandıralı vatandaşlardan destek isteyen Yılmaz ve Turan, hayırlı ve bereketli kazançlar dilemeyi de ihmal etmedi. Esnaflar da ziyaretleri için Yılmaz ve Turan'a teşekkür ederek, istikrarın devamından yana olduklarını belirttiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milletvekili AK Parti Kandıra Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title