Haberler

Eskişehir Hamile kadının darbedildiğini öne sürdüğü kavganın görüntüleri ortaya çıktı

Güncelleme:

Hamile kadının darbedildiğini öne sürdüğü kavganın görüntüleri ortaya çıktıEskişehir'de, geçen yıl trafikte çıkan kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Hamile kadının darbedildiğini öne sürdüğü kavganın görüntüleri ortaya çıktı

Eskişehir'de, geçen yıl trafikte çıkan kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Taraflar, karşılıklı olarak davacı olurken, Murat Bayav (27) ve 5 aylık hamile eşi Fatma Didem Bayav (27), diğer araç sürücüsü Murat Y. (43) tarafından darbedildiklerini öne sürdü. Murat Y. (43) de kendisinin de darbedildiğini ileri sürüp, hamile Fatma Didem Bayav'a vurmadığını iddia etti.

Olay, 20 Kasım 2018 tarihinde, Büyükdere Mahallesi Millet Caddesi'nde meydana geldi. Murat Bayav ile Murat Y. arasında iddiaya göre yol verme nedeniyle çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Murat Y., Murat Bayav'a yumruk atmaya başladı. Bayav'ın 5 aylık hamile eşi Fatma Didem Bayav, araçtan inip, kavgayı ayırmaya çalıştı. Bu sırada Murat Y.'nin attığı yumruklar Fatma Didem Bayav'a da isabet etti. Olaydan sonra taraflar birbirinden şikayetçi olurken, kavga anı güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

Soruşturmanın ardından Eskişehir 6'ncı Asliye Ceza Mahkemesi'nde karşılıklı olarak 'mala zarar verme' ve 'yarala' suçlarından dava açıldı. Şubat ayında görülen davanın ilk duruşmasında Murat Bayav, eşi Fatma Didem Bayav ve Murat Y. katıldı.

Murat Bayav, Murat Y.'nin kendisine ve eşine yumruk attığını belirtip, Eşimle birlikte giderken arkamızdan araç korna çaldı ve bizi takip etmeye başladı. Ben de kırmızı ışıkta durdum. Murat Y. bize doğru gelmeye başladı. Ben de araçtan indim. Yanıma geldi ve yol verme meselesi yüzünden beni itekledi, yüzüme yumruk attı, gözlüğüm kırıldı. Ben kendimi korumaya çalışırken eşimin de yüzüne vurdu. Ben ona vurmadım dedi. Fatma Didem Bayav, Ben eşimle diğer şahsı ayırmak için araya girdiğimde Murat Y. bana da yumrukla vurdu. Gözlüğüm yere düştü, kırıldı. Şikayetçiyim diye konuştu.

Murat Y. ifadesinde, Fatma Didem Bayav'a vurmadığını söyleyerek, Onların aracını takip etmedim. Sağ şeritte gidenler devamlı sağa dönerler. Onlar en sağdan en sola dönmeye çalıştı. Bu nedenle kazaya sebebiyet verecekti. Biz aynı istikamette giderken aniden durdu, ben de durdum. İkimiz de araçlardan indik. Yol verme meselesi nedeniyle tartıştık. Ona 'Aracına bin' dememe rağmen o, 'Ne olacak' diye diretiyordu. Sonra kendisini ittirdim. O da benim yüzüme yumruk attı. Ben de ona yumruk attım, muhtemelen yüzüne gelmiş olabilir. Eşine vurmadım. Ondan şikayetçiyim. Benim de saat ve telefonum kırıldı dedi.

10 GÜN ÖNCE İSTANBUL'DA DA YAŞANDI

Öte yandan, İstanbul'un Pendik ilçesinde, 6 Temmuz tarihinde benzeri olay meydana geldi. Hasan Sel ve Hüseyin Sel, 7 aylık hamile kadının içinde olduğu aracın önünü yol vermediği gerekçesiyle kesti. 2 şüpheli, ardından tekmeler savurduğu aracın dikiz aynalarını kırıp, kaputunun üzerine çıktı. Hamile kadının 'polisi arıyorum' demesine aldırış etmeyen şüphelilerin saldırısı, çiftin cep telefonu kameralarına anbean kaydedildi. Görüntüler sosyal medyada paylaşıldığında büyük tepki topladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Büyükdere kavga Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi
Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye iade-i ziyaret için tarih verdi: Kurban Bayramı'ndan önce kendisine ziyarette bulunacağım

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye iade-i ziyaret için tarih verdi: Kurban Bayramı'ndan önce kendisine ziyarette bulunacağım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title