Haberler

Eskimeyen Dostlar Omuz Omuza

Güncelleme:

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen kahvaltıda Başkan Yusuf Uzun dostlarıyla bir araya geldi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ev sahipliğinde verilen Belediye Başkan Danışmanı Ayhan Başarır, Belediye Başkan Yardımcıları Efrahim Yeşil ve Av. Ercan Ay'ın da katıldığı kahvaltıda eski dostlar buluştu. Açılış konuşmasını yapan Belediye Başkan Danışmanı Ayhan Başarır kahvaltıya katılan eski teşkilattaki dostlarına ve Belediye Başkanı Yusuf Uzun'a tam destek olduklarını belirterek, kahvaltıya katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür etti ve sözü Başkan Uzun'a bıraktı.

"Bir arada olmaktan mutluyuz"

Başkan Uzun konuşmasına başlamadan önce Beylikdüzü'nün yeni tanıtım videosunu misafirleriyle paylaştı.15 dakikalık bir tanıtım videosu ardından Başkan Uzun, günün anlam ve önemini taşıyan konuşmalar yaparak eski teşkilattaki dostlarıyla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi ve aralarından ayrılıp vefat eden dostları için de bas sağlığı diledi. Beylikdüzü'nün geçmişten bu güne kadar olan büyük değişiminden bahsederek, sözlerine devam eden Başkan Uzun, dostlarıyla kahvaltı eşliğinde muhabbet ederken geçmişten bugüne yardımlarını ve desteklerini esirgemeyen başkanlara, vekillere ve meclis üyelerine de ayrıca teşekkürlerini de sunarak konuşmasını bitirdi.

Başakşehir Ziraat Odası Başkanı Ömer Demir, "Kahvaltıyı düzenleyen ve önemli isimleri bir araya getiren Başkan Uzun olmak üzere herkese teşekkür etti. Ziraat Odası Başkanı Ömer Demir tarımın önemini ve geçmişten bugüne kadar olan değişimlerden de ayrıca bahsetti.

Kahvaltı sonunda Baskan Uzun eski dostlarıyla toplu hatıra fotoğrafı çektirdi. Programa Tepecik eski Belediye Başkanı Rafet Yıldız, Yakuplu eski Belde Belediye Başkanı Şanver Çolak, AKP Beylikdüzü eski Belde Başkanı Hasan Ayhan Bilgiç, İşadamı Mehmet Ali Derya, Başakşehir Ziraat Odası Başkanı Ömer Demir, Kızılay Yakuplu Şube Başkanı Ahmet Azizağaoğlu ve Akademi Form Spor Merkezi Sahibi Necati Aras başta olmak üzere önemli isimler katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hasan Ayhan Ömer Demir Beylikdüzü Yusuf Uzun Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title