Haberler

Eski Sevgilisini Testereyle 8 Parçaya Bölen Kadın İle Cinayete Ortak Olan Sevgilisi Tutuklandı

Güncelleme:

Kayseri'de eski sevgilisi Bülent Öztürk'ü elektrikli testere ile 8 parçaya bölerek öldüren Gonca Bozoğlu, cinayeti birlikte işlediği sevgilisi Yusuf Kara ile birlikte tutuklandı.

Kayseri'nin Develi ilçesinde, eski sevgilisi Bülent Öztürk'ü (39), elektrikli testere ile 8 parçaya bölerek öldüren Gonca Bozoğlu (26) ile cinayeti birlikte işlediği ve sevgilisi olduğu ortaya çıkan Yusuf Kara (28) tutuklandı.

MESAİ ARKADAŞIM DİYE TANITTIĞI KİŞİ SEVGİLİSİ ÇIKTI

Olay, Develi İlçesi Harman Mahallesi, Elçibey caddesinde geçen 21 Mayıs'ta saat 03.00 sıralarında meydana geldi. İşsiz Bülent Öztürk ile iki yıldır birlikte olan tekstil işçisi Gonca Bozoğlu, iş arkadaşı olarak tanıttığı Yusuf Kara'ya, Öztürk'ün kendisine işkence ettiğini söyledi. Sevgili oldukları ortaya çıkan Bozoğlu ve Kara, Öztürk'ü birlikte yaşadıkları eve çağırdı.

ÖNCE KAFASINA DEMİR ÇUBUKLA VURUP BIÇAKLADILAR!

Bülent Öztürk kapıdan girdiği anda Gonca Bozoğlu elindeki demir çubukla başına vurmaya başladı. Bu sırada saklandığı yerden çıkan Yusuf Kara da elindeki ekmek bıçağını Bülent Öztürk'e peş peşe sapladı. Kanlar içinde kalan Bülent Öztürk yere yığılınca, Gonca Bozoğlu boynuna ip geçirip, boğarak öldürdü.

CESEDİ TESTEREYLE PARÇALARA AYIRIP BOŞ ARAZİYE ATTILAR!

Bozoğlu ve Kara, Öztürk'un cesedini çuval ve çarşaf üzerinde evin çatı katına çıkardı. Burada elektrikli testere ile cesedi 8 parçaya ayıran iki sevgili, her bir parçayı siyah poşetlere koyup, Kayseri'den kiraladıkları otomobilin bagajında boş bir araziye bıraktı.

EVDE ET PARÇALARI VE SUÇ ALETİ KANLI TESTERE BULUNDU!

Kayseri Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları ayrıntılı çalışma sonucu kan donduran cinayetin şüphelisi olarak Gonca Bozoğlu ve Yusuf Kara'yı olayın meydana geldiği evde gözaltına aldı. Evde yapılan aramalarda öldürülen Bülent Öztürk'e ait kan örnekleri, et parçaları ve suç aleti kanlı elektrikli testere ele geçirildi.

TUTUKLANDILAR!

Olayla ilgili olarak gözaltına alınan Gonca Bozoğlu, Yusuf Kara ve kız kardeşi K.K., götürüldükleri Develi İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorguya alındı. Cinayeti soğukkanlılıkla anlattığı öne sürülen Bozoğlu ve Kara, çıkarıldıkları adliyede nöbetçi hakimlikte tutuklandı. Cinayeti bildiği halde sakladığı iddia edilen K.K ise adli kontrol şartı ile serbest kaldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yusuf Kara Kayseri 3.Sayfa Güncel Haberler

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta tempo yüksek

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta tempo yüksek

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Bakmadan Geçme

DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! (BELLİ OLDU) Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'lerde kimler var?
Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title